Kvalifikacije za ekipno DP


17. januarja so potekali kvalifikacijski turnirji v namiznem tenisu za ekipno prvenstvo R Slovenije za mladinke in mladince.

slika

V Mengšu smo organizirali turnir za mladince. Ob prvi ekipi Mengša so nastopile še ekipe NTK Škofja Loka, NTK Tempo iz Velenja, NTK Muta. Za ekipo Mengša 1 so igrali: Nejc Erjavec, Aljaž Frelih, Tilen Šalja in Tim Pavli. NTK Škofjo Loko so premagali z rezultatom 5 : 0, NTK Tempo z rezultatom 5 : 0 in NTK Muto z rezultatom 5 : 3. Osvojili so 1. mesto in se uvrstili v finale državnega prvenstva.

Ekipa mladink in 2. ekipa mladincev so nastopili v Ljubljani. Za mladinke so igrale: Ana Tofant, Katarina Stražar, Aleksandra Vovk in Nika Kobetič. Ekipe NTK Vesna, NTK Logatec in NTK Muta so premagale z rezultatom 5 : 0, NTK Križe pa z rezultatom 5 : 1. Kot prvo uvrščene so se uvrstile na finalni turnir, ki bo 20. in 21. 2. v Izoli.

Za drugo ekipo Mengša so igrali: Bor Rutar, Luka Trtnik, Matej Prezelj in Javor Zavec. NTK Gorica so premagali z rezultatom 5 : 2, izgubili pa so z NTK Kema in NTK Vesna z rezultatom 2 : 5 in osvojili 3. mesto, kar je lep uspeh tudi v mladinski konkurenci, kjer resno pričakujemo osvojitev naslova državnih prvakov!

objavljeno 12. 2. 2016
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122863 obiskovalcev