Mednarodno OP RS v namiznem tenisu


Še en lep mednarodni uspeh! Ana Tofant in Aleksandra Volk srebrni v igri dvojic, Katarina Stražar bronasta v ekipnem tekmovanju.

slika

Na Otočcu je bilo 21.-26. septembra mednarodno odprto prvenstvo Slovenije pod okriljem ITTF. Tekmovanje je potekalo je bilo razdeljeno na ekipni del in posamično ter dvojice z kadete in kadetinje in mladince in mladinke. Na turnirju so nastopili tekmovalci in tekmovalke iz 26. držav Evrope, Amerike in Azije. V reprezentanci Slovenije je nastopilo 51 perspektivnih tekmovalk in tekmovalcev iz slovenskih klubov, med njimi tudi štiri tekmovalke in trije tekmovalci iz NTS Mengeš.

V ekipnem tekmovanju kadetinj so Katarina Stražar Mengeš, Lea Paulin Arrigoni in Lara Opeka osvojile bronasto medaljo. V skupinskem delu tekmovanja so premagale Moldavijo s 3:1 in Anglijo s 3:0. V finalnem delu so premagale Švedinje s 3:0, za uvrstitev v finale so izgubile z Nemkami z 1 : 3 in osvojile bronasto medaljo. V B in C ekipi so še nastopile Nika Kobetič, Vita Kobetič in Tara Kobetič.

Pri mladinkah dvojice sta Ana Tofant in Aleksandra Vovk najprej premagali madžarsko dvojico s 3:0, nemško dvojico s 3:1, v finalu pa sta izgubili z dvojico iz Taipeha s 3:1 in osvojili srebro medaljo.

objavljeno 29. 9. 2016
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122862 obiskovalcev