Vita in Tara na stopničkah


V Velenju je bil 16. oktobra 2. odprti turnir R Slovenije za kadete in kadetinje v namiznem tenisu. Na turnirju je nastopilo 56 tekmovalcev in 32 tekmovalk iz 18. namiznoteniških klubov. Mengeš so zastopali štirje kadeti in tri kadetinje. Kadete so zastopali Aljaž Goltnik, Rok Grad, Janez Popelar, Dejan Jokič in Mitja Zavec.

slika

Po igranju v predtekmovalnih skupinah so se vsi uvrstili v finalni del tekmovanja. Aljaž Goltnik in Dejan Jokič, pa sta se uvrstila med šestnajst najboljših, kar je lep uspeh, saj so še vsi mlajši kadeti.

V kategoriji kadetinj pa so nastopile sestre Gaja, Tara in Vita Kobetič. Mlajša kadetinja Gaja se je uvrstila v finalni del tekmovanja. Vita in Tara pa sta dosegli odličen rezultat. Tara je najprej premagala 3. nosilko Niko Belaj iz Cirkovcev. Za preboj v finale pa je nato izgubila z Leo Pauli iz Arrigonija. Uspešno pot do finala je nadaljevala Vita. Najprej je premagala 4. nosilko Ino Ungar iz Cirkovcev, nato za preboj v finale še drugo nosilko Danielo Butkovski Tomanič s Ptuja. V finalu pa je morala priznati premoč trenutno najboljši kadetinji Lei Pavlin.

Vita Kobetič je osvojila 2. mesto, Tara Kobetič pa 3.-4. mesto.

Glede na dobro in zavzeto delo na treningih lahko pričakujem lepe rezultate tudi na naslednjih tekmovanjih.

objavljeno 22. 10. 2016
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122863 obiskovalcev