Dobra organizacija- tekmovalno uspešni


V nedeljo, 13. januarja, je NTS Mengeš organizirala kvalifikacijski turnir v namiznem tenisu za ekipno prvenstvo Slovenije za kadete in kadetinje. Tekmovanje smo organizirali v telovadnici OŠ Mengeš. Za izvedbo tekmovanja smo potrebovali šest miz, kar je največ, kar omogoča mengeška telovadnica.

slika

Na turnirju so nastopile tri ekipe kadetinj in pet ekip kadetov. Pri kadetinjah so Mengšanke najprej premagale ekipo ŽNTK Maribor z rezultatom 5 : 0 in izgubile z NTK Arrigoni iz Izole z rezultatom 2 : 5. Osvojile so 2. mesto in se uvrstile na državno prvenstvo. Za Mengeš so igrale Ana Tofant, Nika, Tara in Vita Kobetič.

Kadeti so se najprej pomerili z ekipo NTK Vesna iz Zaloga in zmagali z rezultatom 5 : 0, z enakim rezultatom so premagali tudi ekipo NTK Gorica, NTK Sobota pa z rezultatom 5 : 1. Z ekipo NTS Hrastnik so izgubili z rezultatom 2 : 5. Osvojili so 2. mesto in se uvrstili na državno prvenstvo. Trener David Orešnik je preizkusil vse igralce, ki so pokazali, da se lahko kosajo z vrstniki iz slovenskih klubov. Za Mengšane so igrali Nejc Erjavec, Rok Hribar, Tim Pavli, Tine Zajc, Matej Prezelj, Tilen Šalja, Bor Rutar in Peter Topič.

Tekmovanje sta izkušeno vodila Tone Gostiša in Jože Mlakar, vrhovni sodnik Janez Stibrič in delegat NTZS Viljem Zadkovič sta skrbela za pravilnost poteka tekmovanja, sodili so sodniki NTS Mengeš pod vodstvom Femija Šalje, Janez Erjavec pa je pripravil prigrizke za nastopajoče. ČESTITAMO!

objavljeno 22. 1. 2013
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122862 obiskovalcev