Državno ekipno prvenstvo za kadete in kadetinje..


... je bilo 18. in 19. 2. v Izoli. Mengeške igralke in igralci namiznega tenisa so uspešno nastopili na državnem ekipnem prvenstvu za kadete. Na turnirju je nastopilo 8 ekip kadetov in kadetinj, ki so si pravico nastopa pridobili na kvalifikacijskih turnirjih. Razdeljeni so bili v dve skupini s štirimi ekipami, kjer so se pomerili vsak z vsakim. Prvo in drugo uvrščena sta se uvrstila v finalni del tekmovanja za uvrstitev od 1. do 4. mesta, ponovno so igrali vsak z vsakim.

slika

Kadeti: Aljaž Goltnik, Dejan Jokič, Rok Grad in Mitja Zavec so v predtekmovanju premagali ekipo Vesna s 5:2 in Kajuh Slovan s 5:0 ter izgubili z ekipo Interdiskont z rezultatom 2:5. V finalnem delu za uvrstitev od 1. do 4. mesta so premagali ekipo Arrigoni s 5:3 in izgubili s Krko z 2:5. Kar tri ekipe so imele enako število zmag in porazov, ekipa Mengša pa je zaradi najslabše razlike iz medsebojnih dvobojev osvojila nehvaležno 4. mesto.

Kadetinje:

Tara, Vita, Gaja Kobetič in Eva Šobar so v predtekmovanju premagale Gorico s 5:0, Kajuh Slovan s 5:4 in Cirkovce s 5:1. V finalnem delu so za uvrstitev od 1. do 4. mesta premagale Letriko s 5:0 in izgubile z Arrigonijem s 3:5. Osvojeno 2. mesto mladih Mengšank je lep dosežek. Čestitke vsem igralkam in igralce ter trenerju Davidu Orešniku in pomočnici Ani Tofant.

objavljeno 27. 2. 2017
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122863 obiskovalcev