Občni zbor ŠD Partizan Mengeš


17. marca so se v telovadnici ŠD Partizana zbrali člani društva na volilnem občnem zboru. Poleg 77 članov društva so se občnega zbora udeležili tudi župan Franc Jerič, predstavnik Mengeške godbe Marjan Trobec, predstavnik balinarskega kluba Štefan Kovač in predstavnica turističnega društva Francka Trobec.

slika

Predsednik društva Jože Mlakar je v poročilu predstavil uspešno delo društva. Predvsem razveseljujejo odlični rezultati mladih namiznoteniških igralcev, ki osvajajo odličja na državnih prvenstvih in na mednarodnih tekmovanjih. Ponosni so na tekmovalke, ki so na Evropskem mladinskem prvenstvu za mladino osvojile dve bronasti odličji in na vse tekmovalce in tekmovalke, ki so na državnih prvenstvih v preteklem letu večkrat stali na stopničkah


Uspešno delo poteka tudi na področju rekreacije. Rekreativke vadijo po programu 'ZDRAVO DRUŠTVO', namiznoteniški rekreativci pa uspešno tekmujejo na rekreativnih tekmovanjih v okviru namiznoteniške zveze, uspešni so tudi igralci badmintona in članice ženske košarke.


S pomočjo občine so v telovadnici obnovili dotrajano razsvetljavo, s prostovoljnim delom članov pa so ob strokovnem vodstvo firme T&T izvedli izolacijo stropa v telovadnici.


Župan občine Franc Jerič je čestital tekmovalcem in trenerjem za dosežene rezultate in zaželel, da bi tako uspešno nadaljevali tudi v bodoče. Tudi ostali gostje so čestitali za uspešno delo.


Na volitvah so izvolili nove člane izvršnega odbora, za predsednika Žigo Zupana, podpredsednika Jožeta Mlakarja, tajnico Milenko Mežnaršič, blagajničarko Mileno Muc in člane Dušana Osolina, Uroša Bregarja in Francko Trobec.


Uspešnim tekmovalcem Ani Tofant, Katarini Stražar, Niki Kobetič, Tari Kobetič, Viti Kobetič, Sari Stražar, Tilnu Šalja in Luki Trtniku so podelili nagrade za osvojene naslove državnih prvakov. Dvema jubilantoma Dragici Jelenc za okroglo obletnico in Ani Tofant za 18. rojstni dan pa so podelili skromna darila. Ani Tofant pa so soigralci pripravili manjše presenečenje. Zapeli so ji 'vse najboljše' in podarili torto, ki jo je spekla najmlajša Gaja Kobetič.


Za 35 letno vodenje društva se je Jožetu Mlakarju novoizvoljeni predsednik Žiga Zupan v imenu članov društva zahvalil s sliko priznanega mengeškega akademskega slikarja Vinka Železnikarja. Ob prenehanju dolgoletnega vodenja blagajniškega poslovanja so Mariji Sitar podelili vikend paket v zdravilišču Radenci.


Po uradnem zaključku občnega zbora se je druženje nadaljevalo v prijetnem vzdušju ob tradicionalni klobasi.

objavljeno 8. 4. 2017
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122863 obiskovalcev