26. Družinski ping pong


V nedeljo, 17. junija, je bil ob zaključku ene od najuspešnejših namiznoteniških sezon že 26. tradicionalni družinski ping pong. Z veseljem je bilo pogledati zavzetost udeležencev družabno tekmovalnega srečanje že med ogrevanjem. Nastopilo je 29 ekip, ki so jih sestavljali tekmovalci otroci in njihovi starši. Ekipe so se v predtekmovalnih skupinah pomerile vsak z vsakim, (v predtekmovalnih skupinah.) najprej sta se srečala otroka, nato starša. Če je bil rezultat izenačen, je o zmagi odločal dvoboj dvojic.

slika

Tekmovanje sta vodila David Orešnik in Ana Tofant, Žiga Zupan in Jože Mlakar pa sta pripravila žreb in poskrbela za nabavo živil in pijače.
Prvo in drugo uvrščena ekipa se je uvrstila v finalni del tekmovanja, tretje in četrto uvrščena ekipa pa v tolažilno skupino.
Po razburljivih in napetih dvobojih je zmagala ekipa »cukrčka« (Ana in Peter), 2. mesto je osvojila ekipa »želvice« (Tara in Leon), 3. - 4. mesto pa sta osvojili ekipi »rakun 1« (Adam in Goran) in »Jokič 1« (Luka in Dragan).

V tolažilni skupini je zmagala ekipa »piki team« (Živa in Irena), 2. mesto je osvojila ekipa »smrketi« (Meta in Eva), 3. - 4. mesto sta osvojili ekipi »asa« (Andraž in Jakob) ter »ložar (Ivan in Ciril).

Po končanem tekmovanju so najboljši štirje prejeli pokale, zmagovalec v tolažilni skupini pa praktično nagrado.

Vseskozi je bilo veselo tudi pred dvorano, saj je bila telovadnica premajhna za vseh 83 udeležencev. Za prehrano je poskrbel žar mojster Janez s pomočniki, ki je pripravil slastne (čevapčiče in druge) dobrote z žara. Odrasli so si gasili žejo s pivom pokrovitelja Adam Ravbar, otroci pa s sokom. Nekaj staršev je prineslo domače pecivo, tako da so tudi sladkosnedi prišli na svoj račun.

Za vse udeležence srečanja smo pripravili zanimive praktične nagrade, posebno nagrado pa je prejel žar mojster Janez.

Podpredsednik društva Jože Mlakar je seznanil udeležence, da so v reprezentanco Slovenije za Evropsko prvenstvo za mlade v namiznem tenisu na Portugalskem uvrščeni: Tara Kobetič (kadetinje), Ana Tofant in Katarina Stražar (mladinke) in Aljaž Frelih (mladinci), kar so udeleženci nagradili z gromkim aplavzom.

Ob koncu uradnega dela se je tekmovalka Ana Tofant v imenu igralcev in staršev zahvalila trenerjema Davidu Orešniku in Žigi Zupanu ter jima podelila praktični nagradi, enako tudi podpredsedniku društva Jožetu Mlakarju.

Veselo druženje se je nadaljevalo na ploščadi do poznih večernih ur.

objavljeno 30. 6. 2017
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122862 obiskovalcev