Začetek namiznoteniške nove sezone


V soboto, 29. julija, smo se po enomesečni pavzi zopet zbrali. Začeli smo s kondicijskimi pripravami v Kranjski Gori. Že več kot 20-letna tradicija je letos postregla z nepozabnimi spomini, napornimi treningi in novimi prijateljstvi.

slika

Trenirali smo v dveh terminih. Mlajša skupina je imela 4 dni, starejša pa 5. Vsega skupaj se je priprav udeležilo 37 tekmovalcev in tekmovalk; priprave sta vodila trenerja David Orešnik in Gregor Gostiša. Predvsem se je delalo na bazični kondicijski pripravljenosti, specialni namiznoteniški in seveda na ""team buildingu"" oz. povezovanju celotne ekipe. Odlična priprava je ključ za uspešno sezono, ki je pred nami! Takoj za kondicijskimi pripravami smo poskrbeli za zanimive in kvalitetne treninge v klubu, kjer 3x dnevno trenirajo najmlajši, kadeti, mladinci, člani in reprezentantje. V avgustu bomo tradicionalno sodelovali s klubi širom Slovenije in tudi mednarodno. V našo trenažno sredino smo uspeli privabit reprezentantke Hrvaške, igralce iz Nemčije, Italije in Avstrije. 6 naših mladih igralk in igralcev se je od 9. do 16. avgusta udeležilo reprezentančnih priprav za mlade na Ravnah na Koroškem.

Vse zainteresirane mlade nadobudneže, ki bi se radi pomerili za zeleno mizico ali skušali ""ujeti"" belo žogico, vabimo, da se nam pridružite. Nove člane vpisujemo od 4. septembra naprej ter čez celo sezono. Pridite nas pogledat, vse dni v tednu (rezen četrtka) od 15.30 do 16.30, ne bo vam žal. Nahajamo se poleg slaščičarne Flere, sicer pa nas najdete na naslovu Slovenska cesta 39. Za dodatne informacije vam je na voljo naš trener David (031 502 157) ali pa klubski mail (partizan.menges@siol.net).

objavljeno 22. 9. 2017
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122863 obiskovalcev