1. OT za mlajše kadete in člane do 21 let v Puconcih


Na prvem odprtem turnirju v Puconcih, v nedeljo, 3. decembra 2017, je turnir dobila Ana Tofant, ki je v finalu premagala klubsko sotekmovalko Katarino Stražar. V kategoriji mlajših kadetov je nastopilo 42 tekmovalcev in 29 tekmovalk iz 22 klubov. Mengeš so zastopali David Grad, Jan Kromar, Luka Jokič in Andraž Kramžar. Luka Jokič in David Grad sta se uvrstila v finalni del tekmovanja, Jan Kromar pa je uspešno tekmoval v tolažilni skupini in osvojil drugo mesto.

slika

Pri članih in članicah do 21 let so iz Mengša tekmovali Tim Pavli, Aljaž Frelih, Nejc Erjavec, Rok Trtnik, Luka Trtnik, Ana Tofant, Katarina Stražar ter Tara in Nika Kobetič. Pri fantih so se v finalni del tekmovanja uvrstili Aljaž Frelih, ki je osvojil 3.–4. mesto, Nejc Erjavec in Tim Pavli pa sta se uvrstila med šestnajst najboljših.


Odlične so bile tekmovalke, vse štiri so se uvrstile v finalni del tekmovanja. Tara in Nika Kobetič sta se uvrstili na peto do osmo mesto, v finalu pa sta se pomerili Ana Tofant in Katarina Stražar, z rezultatom 4 : 0 je zmagala Ana.


Za lep uspeh čestitke vsem igralcem, igralkam in trenerju Davidu Orešniku.

objavljeno 5. 12. 2017
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122863 obiskovalcev