Uspešen zaključek tekmovanj v SNTL in pokalu


Končala so se tekmovanja v 1. in 2. slovenski namiznoteniški ligi ter pokalno tekmovanje do polfinala v sezoni 2017–2018. Prva članska ekipa, za katero igrajo Andraž Avbelj, Klemen Jazbič, David Orešnik, Mitja in Javor Zavec, je bila v zadnjih treh krogih odlična. Najprej je v gosteh premagala ekipo Ptuja z rezultatom 5 : 0, na gostovanju v Izoli pa ekipo Arrigoni z rezultatom 5 : 4 ter v zadnjem krogu ekipo Kajuh Slovan iz Ljubljane z rezultatom 5 : 0. Jesenski del tekmovanja je končala na šestem mestu.

slika

Ekipa Cornilleau Mengeš 2, za katero igrajo Nejc Erjavec, Aljaž Frelih, Tim Pavli in Rok Trtnik, je kot novinec v 2. SNTL uspešno končala jesenski del tekmovanja. Po spodrsljaju v prvih dveh krogih je suvereno nadaljevala tekmovanje in premagala ekipo Vesna iz Ljubljane z rezultatom 5 : 0. V zadnjem krogu se je v dvorani ŠD Partizan Mengeš zbralo petdeset gledalcev, mladi igralci so ob podpori navijačev dosegli popoln uspeh. V prvi tekmi so premagali favorizirano ekipo Ilirija iz Ljubljane z rezultatom 5 : 1.


V odmoru med obema tekmama so pripravili srečelov. Izžrebali so reprezentančno majico Ane Tofant, ki je uspešno tekmovala na svetovnem prvenstvu za mladinke, in pripravili pogostitev za obiskovalce. V popoldanski tekmi pa so premagali še vodilno ekipo iz Kočevja z rezultatom 5 : 0. V jesenskem delu tekmovanja zaostajajo za prvouvrščenima ekipama Kočevja in Ilirije za dve točki, toda z lepimi obeti, da v spomladanskem delu z dobrimi igrami osvojijo prvo ali drugo mesto in se uvrstijo v 1. SNTL.

< br />

Zaključeno je tudi pokalno tekmovanje do finalnega turnirja četverice v obeh kategorijah. V moški konkurenci smo tekmovali s tremi ekipami. Mengeš 3 je v 1. krogu premagal ekipo Prebolda, v 2. krogu pa izgubil z ekipo Mute. Mengeš 2 je moral priznati premoč ekipi Interdiskont, uspešno pa je igrala 1. ekipa Mengša, ki je premagala ekipo Tempo iz Velenja in za vstop med štiri najboljše še ekipo Vrhnike. 23. decembra bo na Ravnah na Koroškem finale četverice v obeh kategorijah, kar je za nas lep uspeh.


Čestitke vsem igralcem in trenerjem Gregorju Gostiši, Davidu Orešniku in Žigi Zupanu.

objavljeno 7. 12. 2017
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122862 obiskovalcev