Mengšanke druge, Mengšani pa tretji na finalu pokalnega tekmovanja


V soboto, 23. decembra 2017, je bilo na Ravnah na Koroškem finalno tekmovanje pokala Slovenije za člane in članice v namiznem tenisu. Med štiri najboljše sta se pri članih in članicah uvrstili ekipi Mengša.

slika

Pri članih je žreb določil, da se ekipa Mengšanov v polfinalu pomeri z ekipo Interdiskont Ravne, v drugem polfinalu pa sta se srečali ekipi Keme iz Puconcev in Interdiskont 2. Po treh urah igranja je zmagala ekipa Interdiskont 1 z rezultatom 5 : 2. V dvoboju za tretje mesto je ekipa Mengša, za katero so igrali Andraž Avbelj, Klemen Jazbič in David Orešnik, zmagala z rezultatom 5 : 0 in osvojila 3. mesto.


Pri članicah so se Mengšanke v polfinalu pomerile z ekipo ŽNTK Ljubljana in jih premagale z rezultatom 5 : 2. V finalu so se Mengšanke pomerile z ekipo Vesna iz Zaloga. V izenačenem in napetem dvoboju so Mengšanke povedle z rezultatom 3 : 2. Tara Kobetič je v dvoboju s Špelo Trelec povedla z 2 : 1, na koncu pa morala priznati premoč in dvoboj izgubila z rezultatom 2 : 3. Katarina Stražar je nato povečala prednost Mengšank na 4 : 3. Tara Kobetič je ponovno povedla proti Ivani Zera z 2 : 1, nato pa ob veliki smoli dvoboj izgubila Mengšanke so bile blizu ponovitve lanskega rezultata, ko so postale pokalne zmagovalke, kljub temu pa drugo mesto predstavlja za mlado ekipo lep rezultat. Na turnirju pa je blestela Katarina Stražar, ki je v šestih dvobojih premagala vse tekmice.


Ekipo članov je vodil Gregor Gostiša, članice pa Žiga Zupan. Čestitka vsem!

objavljeno 26. 12. 2017
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122862 obiskovalcev