Kadeti drugi, kadetinje tretje na ekipnem državnem prvenstvu


V soboto in nedeljo, 24. in 25. februarja, je bil finalni turnir ekipnega državnega prvenstva v namiznem tenisu. Nastopilo je osem ekip kadetov in kadetinj, ki so bili razvrščeni v dve polfinalni skupini. Najboljši dve ekipi sta se uvrstili v skupino za razvrstitev od 1. do 4. mesta.

slika

Ekipa Mengšanov, za katero so igrali Dejan Jokič, Aljaž Goltnik, Davi Grad in Luka Jokič, so v predtekmovanju premagali vse nasprotnike in osvojil prvo mesto, premagali so ekipe NTK Logatec, NTK Muta in PPK Rakek s 5 : 1. V finalnem delu so premagali NTK Kemo s 5 : 2, v dvoboju za prvo mesto so izgubili z NTK Interdiskontom s 5 : 0. Osvojitev drugega mesta predstavlja lep uspeh za mlade Mengšane.

br />

Mengšanke, za katere so igrale Gaja Kobetič, Eva Šobar, sestri Brina in Živa Markič, so v predtekmovanju premagale NTK Soboto s 5 : 4, NTK Letriko s 5 : 4 in NTK Arrigoni s 5 : 1 ter osvojile prvo mesto. V tekmovanju za uvrstitev od 1. do 4. mesta so premagale NTK Vesno s 5 : 2 in izgubile z NTK Interdiskont z 2 : 5. Kar tri ekipe so imele enako število osvojenih zmag. O končni razvrstitvi je štelo razmerje v nizih, Mengšanke so osvojile tretje mesto.

br />

Čestitke za lep uspeh. Tekmovalce sta vodila trenerja David Orešnik in Natalija Lužar.

objavljeno 28. 2. 2018
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122862 obiskovalcev