Mengeške igralke namiznega tenisa v finalu pokala Slovenije


V sredo, 21. novembra, je bil v dvorani Partizana Mengeš četrtfinalni dvoboj pokala Slovenije za članice. Mengšanke so se srečale z vodilno ekipo Ljubljane, ki tekmuje v 1. državni ligi in še ne pozna poraza, tokrat pa so naletele na razpoložene igralke Mengša.

slika

Za Mengeš so igrale: Katarina Stražar, Natalija Lužar, Tara, Nika in Gaja Kobetič. Natalija Lužar se je v letošnji sezoni vrnila v svoj matični klub, kjer je pred leti začela osvajati znanje namiznega tenisa in se razvila v odlično tekmovalko, osvajala je naslove državne prvakinje in sodelovala v reprezentanci Slovenije. Svoje bogato znanje posreduje mladim igralcem NTS Mengeš in kot trenerka deluje ob trenerju Davidu Orešniku.
Dvoboj se je začel odlično, Tara Kobetič je gladko premagala bivšo člansko reprezentantko Niko Veronik z rezultatom 3 : 0, Natalija Lužar pa Zalo Veronik prav tako s 3 : 0. Katarina Stražar je v tretjem dvoboju premagala Tamaro Pavčnik, Natalija Lužar pa Niko Veronik. Edini dvoboj je izgubila Tara Kobetič proti Tamari Pavčnik. Piko na i pa je postavila Katarina Stražar, ki je premagala Zalo Veronik in postavila končni rezultat 5 : 1 za Mengeš.


Mengšanke so se uvrstile v finale slovenskega pokala, kjer se bodo pomerile z ekipami Keme iz Puconcev, Vesne iz Ljubljane in z Interdiskontom z Raven na Koroškem.

objavljeno 23. 11. 2018
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122863 obiskovalcev