Sestre Kobetič v Zagrebu osvojile 3. mesto


Od 17. do 19. maja je bilo v Zagrebu 60. mednarodno prvenstvo Zagiping za posameznike in ekipno. Tekmovali so v petih kategorijah za najmlajše in mlajše kadete, za kadete in mladince.

slika

Na tekmovanju je sodelovalo 843 tekmovalcev in tekmovalk iz Hrvaške, Italije, BIH, Srbije, Črne Gore, Madžarske, Francije, Norveške, Albanije, Makedonije, Romunije, Rusije in Slovenije. Mengšane je zastopalo 7 tekmovalcev in 6 tekmovalk. Vodili so jih trenerji David Orešnik, Žiga Zupan in Tomaž Prezelj in osem staršev, ki so poskrbeli za prevoz in namestitev v hotelu.

Izreden uspeh so dosegle sestre Tara, Vita in Gaja, ki so v ekipnem tekmovanju med najmlajšimi kadetinjami osvojile odlično 3. do 4. mesto. Katarina Stražar in Nika Kobetič sta v ekipnem tekmovanju mlajših kadetinj osvojile 5. – 8. mesto, enako kadetinji Ana Tofant in Simona Soldat.
Med posamezniki je Tilen Šalja med mlajšimi kadeti osvojil 9. – 16. mesto (med 157 tekmovalci), Bor Rutar pa 17. – 32. mesto v isti kategoriji. Vita Kobetič je med najmlajšimi kadetinjami osvojila 9. – 16. mesto med 118. tekmovalkami. Katarina Stražar je bila med mlajšimi kadetinjam na 9. – 16. mestu, Ana Tofant pa med kadetinjami na 5. – 8. mestu.

Čestitamo!

objavljeno 27. 5. 2013
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122863 obiskovalcev