2. OT za člane in članice U21 in mlajše kadete


V Novem mestu se je 20. 1. zbralo 49 tekmovalk in tekmovalcev namiznega tenisa v kategoriji članov do 21 let in 92 mlajših kadetov in kadetinj. Iz Partizana Mengeš je v članski kategoriji nastopilo 6 tekmovalcev in 1 tekmovalka, pri mlajših kadetih pa sta nastopila 2 tekmovalca in 1 tekmovalka.

slika

Mlajši kadeti
Luka Jokič in Andraž Kramžar sta v predtekmovanju premagala vse nasprotnike in osvojila 1. mesto. V finalnem delu tekmovanja je Andraž Kramžar v 1. krogu premagal Maja Grošlja iz Vesne in se uvrstil na 9. - 16. mesto. Uspešnejši je bil Luka Jokič, ki je premagal vse tekmovalce do polfinala, kjer se je pomeril z Juretom Krakarjem iz Mute in tesno izgubil z rezultatom 2:3. Osvojil je odlično 3. mesto.

Mlajše kadetinje
Neža Pogačar Žun je v predtekmovanju premagala vse tekmovalke. Kot 1. uvrščena je v finalnem delu tekmovanja premagala obe tekmovalki, v polfinalu pa je po vodstvu z 2:0 izgubila s kasnejšo zmagovalko Saro Tokič z 2:3, odločilni 5. set je izgubila na razliko 10:12 in osvojila bronasto medaljo.

Člani do 21 let
Matej Prezelj je v predtekmovanju osvojil 3. mesto in se ni uvrstil v finalni del tekmovanja, Bor Rutar, Rok Trtnik, Aljaž Frelih, Tim Pavli in Nejc Erjavec so se uvrstili v finalni del tekmovanja. Nejc Erjavec in Tim Pavli sta osvojila 9. - 16. mesto, Aljaž Frelih pa 5. - 8. mesto. Rok Trtnik je v polfinalu v napetem dvoboju premagal z rezultatom s 4:3 drugega nosilca Erika Paulina iz Arrigonija, v finalu pa s 3:4 izgubil s Tajem Lavričem in osvojil srebrno medaljo.

Članice do 21 let
Ana Tofant je tekmovanje odlično pričela, v skupinskem delu tekmovanja je gladko premagala vse tekmovalke z rezultatom 3:0. Enako je nadaljevala v finalnem delu tekmovanja, v polfinalu je premagala reprezentančno soigralko Aleksandro Vovk s 4:1 in nato v finalu Leo Paulin z rezultatom 4:2. Zasluženo je osvojila 1. mesto.

objavljeno 22. 1. 2019
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122863 obiskovalcev