Razgibajmo se


Strokovnjaki in zdravstveni delavci nam priporočajo gibanje v vsakdanjem življenju. Tega se vedno bolj zavedamo, a odločiti se, to je zdaj vprašanje, kam naj grem, kdaj naj začnem? V svoje vrste vabimo ženske vseh starosti, da se vključijo v rekreacijsko vadbo v Športno društvo Partizan Mengeš, Slovenska cesta 39.

slika

Rekreacija:
Funkcionalna vadba za vsakdanjo rabo poteka pod vodstvom šolanih vaditeljic. Razgibale boste celotno telo in poskrbele za dobro počutje. Vadba poteka v šolskem letu ob torkih od 20.00 do 22.00 ure. Torej začnemo prvi torek v začetku šolskega leta in končamo zadnji torek ob zaključku šolskega leta. Poleg torkove vadbe v veliki telovadnici društva poteka vadba tudi ob četrtkih v manjši telovadnici z napravami za fitnes.


Odbojka:
Vse zainteresirane ženske in moške, ki bi se radi razgibali z rekreacijskim igranjem odbojke, pa vabimo v svoje vrste ob sredah v šolsko telovadnico od 20. do 22. ure. Začnemo in končamo s šolskim letom.
V poletnem času se pa lahko pridružite ob ponedeljkih in četrtkih od 17. do 19. ure, na igrišču z mivko v Topolah.
Obiščite nas, neobvezno se razgibajte z nami in če vam bo všeč, se nam pridružite. Prisrčno vabljeni na vsa zgoraj navedena druženja!

objavljeno 9. 10. 2019
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122863 obiskovalcev