Kvalifikacije za ekipno državno prvenstvo v namiznem tenisu


Mengšani uspešni na kvalifikacijah za ekipno državno prvenstvo v namiznem tenisu v kadetski in mladinski konkurenci.

slika

Na kvalifikacijah za kadete in kadetinje sta nastopili dve kadetski ekipi in ena ekipa kadetinj.

1. ekipa kadetov, za katero so igrali Andraž Kramžar, Nel Savšek Pintarič in Aljaž Škufca, je igrala v Novem mestu, osvojila je prvo mesto. Premagala je ekipo NTK Krka, NTK Savinja in NTK Škofja Loka ter se uvrstila na državno prvenstvo.

2. ekipa kadetov je igrala v Zalogu, ekipo so zastopali Andraž Maček, Luka Jokič, Timotej Jerina in David Grad, osvojila je četrto mesto.

Kadetinje so igrale v Novem mestu, za ekipo so igrale Neža Žun Pogačar, Pika Pogačar in Maruša Vrhovnik., osvojile so drugo mesto in se uvrstile na državno prvenstvo.

Na kvalifikacijah za mladince in mladinke sta igrali dve ekipi mladincev in ena ekipa mladink.
- ekipa mladincev je igrala v Ljubljani. Za ekipo so igrali Aljaž Goltnik, David Grad, Mitja Zavec in Rok Grad. Premagali so ekipo B, NTD Kajuh Slovan in ŽNTK Maribor, osvojili so prvo mesto in se uvrstili na državno prvenstvo.
- ekipa mladincev je igrala v Zalogu, v skupini je igralo pet ekip. Osvojili so četrto mesto.

Mladinke so igrale na Ravnah, v skupini je nastopilo šest ekip. Premagale so ekipo NTK Fužinar, NTK Savinja, NTK Sobota in ŽNTK Maribor, izgubile so z ekipo NTK Kema Puconci in osvojile drugo mesto. Za ekipo NTS Mengeš so igrale Tara Kobetič, Gaja Kobetič, Živa Markič in Brina Markić.

objavljeno 30. 12. 2019
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122862 obiskovalcev