Mengšani uspešni na DP za člane U 21 in mlajše kadete v namiznem tenisu


V Lučah je bilo 27. in 28. 9. državno prvenstvo v namiznem tenisu za mlajše kadete in kadetinje ter za člane in članice U 21. Na tekmovanju je nastopilo 80 mlajših kadetov in 36 mlajših kadetinj ter 37 članov in 36 članic U 21.

slika

V kategoriji mlajši kadeti in kadetinje so Mengeš zastopali Luka Jokič, Aljaž Škufca, Martin Gerkšič, Neža Pogačar Žun, Maruša Vrhovnik, Mihaela Stoilkovska, Pika Gorenc in Tina Krznič. Pri mlajših kadetih je Luka Jokič osvojil naslov državnega prvaka med posamezniki in v igri dvojic s soigralcem Majem Murnom. Neža Pogačar Žun se je uvrstila med 8 najboljših, zaradi poškodbe pa ni odigrala tekmovanja do konca, Tina Kriznič je osvojila bronasto odličje.

V kategoriji članov in članic U 21 so nastopili Rok Trtnik, Nejc Erjavec, Aljaž Frelih, Aljaž Goltnik, Tim Pavli, Mitja Zavec in Tara Kobetič. Žal se tekmovalki Ana Tofant in Karina Stražar, ki sta bili resni kandidatki za osvojitev naslova državnih prvakinj, tekmovanja nista mogli udeležiti, ker sta bili v karanteni. Popoln uspeh so dosegli v igri dvojic, kjer sta se v finalu pomerili mengeški dvojici.


Rezultati:
Člani U 21 posamezno:
5. - 8. mesto: Aljaž Frelih
9. - 16. mesto: Rok Trtnik

Člani dvojice:
1. mesto: Rok Trtnik – Nejc Erjavec
2. mesto: Aljaž Frelih - Žiga Žigon (Interdiskont)

Članice U 21 posamezno:
3. - 4. mesto: Tara Kobetič

Članice dvojice:
3. - 4. mesto: Tara Kobetič – Ana Kovačec (Kema)

Tako so igralci in igralke Mengša uspešno zaključili sezono 2019 - 2020. Kdaj se bodo pričela tekmovanja v novi sezoni (ukrepi zaradi epidemije), še ne vemo, upamo le, da bo tudi sezona 2020 – 2021 prav tako uspešna kot ta, ki je za nami.

objavljeno 30. 9. 2020
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122862 obiskovalcev