Prva slovenska namiznoteniška liga za člane


Zaradi epidemije se je 1. slovenska namiznoteniška liga začela igrati šele 13. marca, tokrat se je tekmovanje odvijalo enokrožno po skrajšanem postopku. NTS Mengeš je nastopila z eno ekipo v 1. ligi in z eno ekipo v 2. ligi. Tekmovanje v 1. ligi se je končalo 1. maja.

slika

Za 1. ekipo NTS Mengeš so igrali Andraž Avbelj, Klemen Jazbič, Rok Trtnik in Aljaž Frelih pod vodstvom trenerja Gregorja Gostiše. V 1. krogu smo izgubili z ŽNTK Maribor z rezultatom 2:5, v 2. krogu smo na gostovanju izgubili z NTK Interdiskont Ravne z rezultatom 1:5.

V 3. krogu smo v Mengšu premagali NTK Savinja s 5:2, na gostovanju pri NTK Krka v Novem mestu pa smo tesno izgubili z rezultatom 4:5. Doma smo premagali NTK Arrigoni iz Izole z rezultatom 5:2 in na gostovanju v Ljubljani NTKD Kajuh Slovan z rezultatom 5:3. Na gostovanju na Muti smo premagali NTK Muta z rezultatom 5:0.

Odločilno tekmo za uvrstitev med štiri najboljše smo odigrali doma z ekipo SU Novo mesto. V zelo napetem tekmovanju sta se ekipi menjavali v vodstvu in se pred zadnjim krogom izenačili z rezultatom 4:4. V odločilnem dvoboju je Andraž Avbelj izgubil zadnji dvoboj z rezultatom 1:3. Bili smo blizu četrtega mesta, na koncu pa smo osvojili peto mesto, kar je lep dosežek in zato si pomlajena ekipa zasluži vse čestitke.

O dogajanju v 2. ligi bomo še poročali. Ekipo sestavljajo mladi igralci, ki so dobro startali pod vodstvom trenerja Davida Orešnika.

objavljeno 17. 5. 2021
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122863 obiskovalcev