Priprave NTS Mengeš v Kranjski Gori


Priprave v Kranjski Gori so že tradicija mengeških namiznoteniških igralcev, letošnje pa so verjetno ene najštevilčnejših do sedaj. Letos je od 31. 7. do 4. 8. sodelovalo 29 igralcev od najmlajših do članske ekipe, ki sodeluje v 1. slovenski namiznoteniški ligi. Priprave je vodilo 5 trenerjev (Gregor Gostiša, Luka Pirš, Žiga Zupan, Tomaž Prezelj in David Orešnik).

slika

Program dela je zaobjemal splošno in specifično (namiznoteniško) telesno pripravo. Vsi udeleženci so opravljali Cooperjev test in baterijo namiznoteniških testov. Največ programa se je odvijalo v naravi, ki je ima Kranjska Gora v izobilju. Poleg napornih treningov je bilo na urniku še kopanje, večerni obisk centra mesta in skupinski tek (pohod) v Krnico ter kopanje v jezeru Jasna. Poskrbljeno je bilo za primerno nastanitev, vsem sponzorjem, donatorjem in staršem, ki so priprave omogočili in nam pomagali pri organizaciji, se toplo zahvaljujemo.

Že naslednji dan po povratku iz Kranjske Gore so se treningi nadaljevali v telovadnici ŠD Partizan Mengeš, kjer so vadili v treh vadbenih skupinah.

Vsi, ki bi se želeli pridružiti igranju namiznega tenisa, bodisi tekmovalno, bodisi rekreativno, ste vabljeni, da se nam pridružite.
Namiznoteniška vadba poteka v dveh turnusih:
1. TURNUS: ob ponedeljkih, sredah in petkih od 15.30 do 16.30
2. TURNUS: ob torkih in četrtkih od 15.30 do 16.30


Treningi potekajo v telovadnici NTS Mengeš (ŠD Partizan Mengeš), ki je blizu slaščičarne Flere) v Mengšu. Cena vadbe je 20 € mesečno. Novinci pričnejo z vadbo 2. septembra. Vsi zainteresirani pa se lahko oglasite v klubu (telovadnica ŠD Partizan) vsak dan od 15.30 do 20.00. Vpis je možen tudi med letom.

Za odrasle pa je v okviru NTS Mengeš organizirana tudi vadba rekreativnega igranja namiznega tenisa ob ponedeljkih in petkih od 20. do 22. ure ter v nedeljo dopoldan. NTS Mengeš pa skrbi tudi za kvalitetna izobraževanja za vse, ki bi želeli postati namiznoteniški sodniki, tako na najnižji stopnji kot tudi na najvišji (mednarodni sodniki).

Naše delo in aktivnosti si lahko ogledate na spletni strani www.partizan-menges.si/nts/ ali na Facebook-u: NTS MENGEŠ. Podrobnejše informacije glede vpisa novincev so vam na voljo tudi na GSM 031 502-157 (David Orešnik – mail: david.oresnik@gmail.com), informacije glede namiznoteniških sodnikov in organizacij tekmovanj na GSM 031 612-835 (Janez Stibrič – mail: janez.stibric@siol.net), glede rekreativnega namiznega tenisa ter vseh ostalih zadev pa preko elektronske pošte partizan.menges@siol.net (Jože Mlakar).

objavljeno 30. 9. 2013
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122863 obiskovalcev