Odlični rezultati na 2. Alpe-Adria turnirju


V športni dvorani Krim na Galjevici v Ljubljani je potekalo letošnje, že drugo po vrsti, mednarodno tekmovanje v namiznem tenisu za starostne kategorije U-10, U-12, U-15, U-19 (posebej za fante in dekleta). Nastopili so igralci in igralke iz Slovenije, Hrvaške, Madžarske in Italije.

slika

V NTS Mengeš smo še kako zadovoljni s končnim izkupičkom s tega mednarodnega tekmovanja, saj so se odlične uvrstitve kar kopičile in vse to nakazuje tako dobro delo trenerjev kot tudi pripravljenost naših mladih igralk in igralcev na vedno večje in težje izzive ter uspehe. Razveseljivo je tudi to, da veliko mladih igralk in igralcev, ki trenirajo v NTS Mengeš, prihaja iz naše občine, so torej učenci in učenke, ki sicer obiskujejo osnovne šole v naši občini. Kljub dodatnemu delu z najboljšimi (ki že igrajo za slovensko reprezentanco v okviru svojih starostnih selekcij) pa se ne pozablja na podmladek in na delo tako fantov kot deklet.

Še nekaj rezultatov naših igralk in igralcev:
DEKLETA:
U-10: Štefanič Taja 1. mesto
Šobar Eva 2. mesto
Kobetič Gaja 3. mesto

U-12: Kobetič Tara 2. mesto
Kobetič Vita 3. mesto
Stražar Sara 4. mesto


U-15: Stražar Katarina 1. mesto
Kobetič Nika 5. mesto
Sodelovali sta še Agapito Nina in Čemen Ema

U-19: Tofant Ana 1. mesto

FANTJE:
U-10 sodeloval: Goltnik Aljaž

U-12 sodeloval: Popelar Janez

U-15 Frelih Aljaž 1. mesto

Erjavec Nejc 2. mesto
sodeloval še: Prezelj Matej

U-19 sodeloval: Zajc Tine

Verjamemo, da si ob takšnih uspehih marsikdo želi tudi sam treniranja in igranja namiznega tenisa, zato vas vabimo, da se nam pridružite. Namiznoteniška šola poteka v dveh turnusih:
1. TURNUS: OB PONEDELJKIH, SREDAH IN PETKIH OD 15.30 DO 16.30
2. TURNUS: OB TORKIH IN ČETRTKIH OD 15.30 DO 16.30 Treningi potekajo v telovadnici ŠD Partizan Mengeš (poleg slaščičarne Flere), cena vadbe je 20 € mesečno. Vsi zainteresirani se lahko oglasite v klubu vsak dan od ponedeljka do petka med 15.30 in 20.00 uro. Vpis je možen tudi med letom.

objavljeno 3. 11. 2013
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122862 obiskovalcev