Katarina najboljša tudi v Varaždinu


Od 22. do 24. novembra je v Varaždinu na Hrvaškem potekalo mednarodno prvenstvo 43. memorial Mirka Abramoviča, na katerem je nastopilo 15 tekmovalcev in tekmovalk NTS Mengeš pod vodstvom trenerjev Davida Orešnika, Žige Zupana in Tomaža Prezlja. V petek so bila ekipna tekmovanja v vseh kategorijah, v soboto pa posamična tekmovanja.

slika

Že prvi dan so se dobrih uvrstitev veselili mengeški igralci in igralke v ekipnem tekmovanju. V kategoriji mlajših kadetinj sta Katarina Stražar in Nika Kobetič osvojili 1. mesto, Nejc Erjavec pa s soigralcem Jakom Strohsackom iz Rakeka 2. mesto. Kadetinja Ana Tofant s soigralko Nušo Bolte iz Križ sta prav tako osvojili 2. mesto.

V posamičnem tekmovanju so dosegli odlične rezultate. Pri mlajših kadetih se je Tilen Šalja uvrstil med 16 najboljših. Pri kadetih sta Aljaž Frelih in Nejc Erjavec osvojila 5. do 8. mesto, Matej Prezelj, Tim Pavli in Peter Topič pa so se uvrstili med 32 najboljših. Mladinec Tine Zajc se je uvrstil med 16 najboljših. Najmlajša kadetinja Gaja Kobetič se je uvrstila v 1/8 finala, pri mlajših kadetinjah pa je ponovno blestela Katarina Stražar, ki je postala zmagovalka Varaždina tudi med posameznicami. Z osvojitvijo 3. mesta je Tara Kobetič pokazala, da izredno hitro napreduje, kar je že dokazala tudi med kadetinjami. Odlični sta bili še sestri Vita in Nika Kobetič, ki sta se uvrstili med 16 najboljših. Pri kadetinjah sta se Ana Tofant in Katarina Stražar uvrstile na 5. – 8. mesto.

Vsem tekmovalkam in tekmovalcem iskrene čestitke za dosežene rezultate, trenerjem za prizadevno in strokovno delo pod vodstvom Davida Orešnika. Zahvala tudi staršem, ki so pomagali s prevozi in pri organizaciji bivanja v Varaždinu.

objavljeno 2. 12. 2013
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122863 obiskovalcev