Odličen uspeh na ekipnem prvenstvu


Na Ravnah na Koroškem je bilo v soboto in nedeljo, 25. in 26. 1. 2014, ekipno državno prvenstvo za kadete in kadetinje. Mengšanke so osvojile naslov prvakinj v ekipnem tekmovanju za kadetinje. Letošnja zmaga mladih Mengšank je tako 23. klubska zmaga.

slika

Spomnimo, leta 1999 je takratna generacija igralk in igralcev osvojila naslov ekipnih državnih prvakov v kategoriji kadetov in kadetinj, kar do sedaj ni uspelo nobenemu klubu v Sloveniji. Do leta 2002 so Špela Burgar, Natalija Lužar in David Orešnik osvojili kar 22 naslovov državnih prvakov. Špela Burgar pa je na evropskem prvenstvu za mladinke osvojila tudi bronasto odličje.

Za ekipo Mengša so igrale Ana Tofant, Katarina Stražar in sestre Nika, Tara in Vita Kobetič . Ana Tofant je bila razglašena za najkoristnejšo igralko, saj je ob 12 zmagah doživela samo en poraz. Iskrene čestitke za svojo predstavo v odločilni tekmi proti Izolankam pa si zasluži najboljša mlajša kadetinja v Sloveniji Katarina Stražar, ki je proti Izolankam dosegla trojno zmago.

Uspeh so dopolnili kadeti NTS Mengeš, ki so osvojili 2. mesto. Ekipo so sestavljali Nejc Erjavec, Aljaž Frelih, Tim Pavli in Tilen Šalja.

Zadnja nedeljska nedelja se tako ni mogla končati na lepši način. Sodeč po videnem v letošnji sezoni, lahko pričakujemo v klubski vitrini tudi naslov med posamezniki.

Letošnja uspeh mengeških kadetinj in kadetov je pokazal, da se v klubu dela zelo dobro pod vodstvom Davida Orešnika.

Ekipi na turnirju sta vodila trenerja David Orešnik in Tomaž Prezelj.

Čestitke vsem!

objavljeno 31. 1. 2014
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122863 obiskovalcev