Na MASTERSU mengeški finale


7. junija 2014 je bil na Otočcu MASTERS TURNIR RS. Na turnirju sodeluje 16 najboljših tekmovalcev in tekmovalk, uvrščenih na lestvicah NTZS v kategoriji mlajših kadetov in kadetinj, kadetov in kadetinj, mladincev in mladink, članov in članic, letos pa so prvič nastopili tudi rekreativci, ki so bili razdeljeni v dve starostni skupini: moški do 50 let in moški nad 50 let ter ženske, ki so nastopile v enotni skupini. Med tekmovalci so bile tri tekmovalke in pet tekmovalcev NTS Mengeš, tekmovali so v 13 tekmovalnih skupinah. Tekmovalci lahko sodelujejo v največ dveh starostnih skupinah.

slika

Tekmovanje je od začetka do konca potekalo na izpadanja.
Med mlajšimi kadeti je Tilen Šalja osvojil 5. – 8. mesto. V dvoboju za uvrstitev med štiri najboljše je izgubil s kasnejšim zmagovalcem Rokom Trtnikom.
Zelo uspešne so bile tekmovalke v kategoriji mlajših kadetinj, saj sta se v finalu pomerili Tara Kobetič in Katarina Stražar. Katarina je osvojila 1. mesto brez izgubljenega dvoboja, Tara Kobetič pa je bila 2. Katarina Stražar v vsej sezoni ni izgubila nobenega dvoboja! Uspeh je dopolnila Nika Kobetič, ki se je uvrstila na 5. – 8. mesto.
Med kadeti je Nejc Erjavec izgubil za uvrstitev med štiri najboljše z 1 : 3 s kasnejšim zmagovalcem Petrom Hribarjem iz Novega mesta, Aljaž Frelih pa je dobil bronasto odličje za osvojeno 3. – 4. mesto.
Ana Tofant je med kadetinjami osvojila naslov najboljše in s tem potrdila naslov državne prvakinje.
Med rekreativci je Mengšan Bojan Maselj osvojil 3. mesto.


Ana Tofant in Aljaž Frelih sta se uvrstila v državno reprezentanco in sta nastopila tudi na evropskem prvenstvu.


Za vse te izredne uspehe čestitamo tekmovalcem in tekmovalkam, in enako neumornemu, predanemu trenerju Davidu Orešniku ter njegovima pomožnikoma Tomažu Prezlju in Žigi Zupanu!

objavljeno 13. 8. 2014
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122863 obiskovalcev