Odlična organizacija, imeniten rezultat


11. januarja je ŠD Partizan NTS Mengeš organiziral kvalifikacijski turnir za uvrstitev na državno prvenstvo ekipno za kadete in kadetinje. Tekmovanje smo organizirali v telovadnici OŠ Mengeš. Vse tekme smo odigrali na šestih mizah.

slika

Na turnirju so sodelovali:

Pri kadetinjah NTK Letrika Vrtojba, NTK Sobota in NTS Mengeš. Pri kadetih pa NTK Ilirija Ljubljana, NTK Sobota, NTK Logatec, NTK Tempo Velenje in NTS Mengeš.

Vse ekipe so se pomerile vsaka z vsako. Pri kadetinjah je prvo mesto osvojila ekipa NTS Mengeš, za katero so igrale Katarina Stražar, Nika, Tara in Vira Kobetič ter Sara Stražar. Enako je bilo pri kadetih. NTS Mengeš je osvojila prvo mesto, saj je vse svoje tekmece gladko premagala z rezultatom 5 : 0. Za Mengeš so igrali:Aljaž Frelih, Tim Pavli, Bor Rutar, Tilen Šalja, Matej Prezelj in Peter Topič.
Na državno prvenstvo sta se uvrstili prvo uvrščeni ekipi.

Pohvaliti je potrebno odlično organizacijo in sodniki NTS Mengeš so opravili svoje delo z odliko. Zakonca Erjavec pa sta za vse udeležence pripravila slastne rogljiče in obložene kruhke ter poskrbela za napitke.

objavljeno 26. 1. 2015
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122862 obiskovalcev