Katarina trikrat na stopničkah


Od petka, 13. 11. do nedelje 15. 11., je bilo v Varaždinu 44. odprto prvenstvo v namiznem tenisu na katerem je nastopilo preko 200 tekmovalcev in tekmovalk iz 44 klubov bivše Jugoslavije. Na turnirju je tudi tokrat uspešno nastopilo 13 tekmovalk in tekmovalcev NTS Mengeš.

slika

Tekmovanje je potekalo ekipno in za posameznike v kategorijah mlajši kadeti in mlajše kadetinje, kadeti in kadetinje, mladinci in mladinke. Tudi tokrat so bile Mengšanke zelo uspešne.

V ekipnem tekmovanju kadetinj sta se v finalu pomerili ekipi Mengeš 1 (Katarina Stražar, Nika Kobetič) in ekipa Mengeš 2 (Sara Stražar in Vita Kobetič). Prva ekipa je osvojila 1. mesto, druga pa 2. mesto. Uspešno je tekmovala ekipa mladink (Ana Tofant in Aleksandra Vovk), ki sta osvojili 2. mesto, fantje v kategoriji mladincev (Nejc Erjavec in Tim Pavli) pa 5. – 8. mesto.

Predvsem so Mengšanke blestele tudi v posamičnem tekmovanju. Pri kadetinjah se je ponovil mengeški finale, Katarina Stražar je osvojila 1. mesto, Nika Kobetič pa 2. mesto. Vita Kobetič se je pomerila s sestro Niko Kobetič za vstop med 8 najboljših in zasedla končno uvrstitev med 16 najboljšimi.

Med mladinkami so nastopile Aleksandra Vovk, Ana Tofant in Katarina Stražar. Katarina Stražar je osvojila 2. mesto, Aleksandra Vovk 5. – 8. mesto, Ana Tofant pa se je uvrstila med 16 najboljših.

Tako je bila Katarina Stražar najuspešnejša tekmovalka, osvojila je dvakrat 1. mesto in enkrat 2. mesto.
Čestitke vsem tekmovalkam in tekmovalcem, trenerjem Davidu Orešniku, Žigi Zupanu in Ožbeju Popelarju.

objavljeno 1. 12. 2015
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122863 obiskovalcev