V Velenju je bil 14.4. 2.TOP za mladince in mladinke. Na turnir se je uvrstilo 24 najbolje uvrščenih tekmovalcev in tekmovalk na lestvicah NTZS. Igrali so z osmimi tekmovalci vsak z vsakim v treh kakovostnih skupinah.
objavljeno 27. 4. 2019

slika Mengšani so bili tudi tokrat najuspešnejši klub, saj so bili kar devetkrat na stopničkah. Aljaž Goltnik je osvojil dve 1. mesti in eno 3. mesto Dejan Jokič je osvojil eno 2. in dve 3. mesti, Gaja Kobetič eno 1., eno 2. in eno 3. mesto.
objavljeno 26. 4. 2019

slika Mengšani ponovno uspešni na 2 TOP v namiznem tenisu za člane in članice. Tekmovanje je bilo 31. 3. v Murski Soboti. V članski konkurenci je nastopilo 24 najboljših tekmovalcev v treh kakovostnih skupinah in 16 najboljših tekmovalk v dveh kakovostnih skupinah.
objavljeno 25. 4. 2019

slika V Rakeku je bilo 2. in 3. marca v novi športni dvorani državno prvenstvo v namiznem tenisu za člane, članice posamezno, dvojice in mešane dvojice. Na prvenstvu je nastopilo 74 članov in 30 članic iz 24. slovenskih namiznoteniških klubov. Mengeš je zastopalo 11 članov in 5 članic. Tekmovanje je potekalo naprej v posamični konkurenci v skupinah. Dva najboljša sta se uvrstila v finalni del tekmovanja.
objavljeno 30. 3. 2019

slika V Izoli je bilo 16. in 17.3. državno prvenstvo za mladince in mladinke posamezno, dvojice in mešane dvojice. Na prvenstvu je nastopilo 59 mladincev iz 22. klubov in 44 mladink iz 22. klubov. Mengšane so zastopali mladinci Rok Trtnik, Dejan Jokič, Aljaž Goltnik, Rok Grad, Mitja Zavec, Mark Šporar, Adam Rakun in Nik Lagoja in mladinke Katarina Stražar, Tara, Nika, Gaja in Vita Kobetič, Eva Šobar, Živa in Brina Markič. Tekmovanje so pričeli mladinci in mladinke posamezno. Po odigranih tekmah v predtekmovanju so nadaljevali tekmovanje do finala mladinci in mladinke dvojice, za njimi pa mešane dvojice do konca. Prvi dan tekmovanja so zaključili mladinci in mladinke posamezno, ki so igrali do osmine finala. V nedeljo so najprej igrali mladinci in mladinke posamezno do finala, tekmovanje pa so zaključili mladinci in mladinke dvojice do finala in na koncu še mladinci in mladinke posamezno.
objavljeno 29. 3. 2019
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122382 obiskovalcev