slika V Rakeku je bilo 2. in 3. marca v novi športni dvorani državno prvenstvo v namiznem tenisu za člane, članice posamezno, dvojice in mešane dvojice. Na prvenstvu je nastopilo 74 članov in 30 članic iz 24. slovenskih namiznoteniških klubov. Mengeš je zastopalo 11 članov in 5 članic. Tekmovanje je potekalo naprej v posamični konkurenci v skupinah. Dva najboljša sta se uvrstila v finalni del tekmovanja.
objavljeno 30. 3. 2019

slika V Izoli je bilo 16. in 17.3. državno prvenstvo za mladince in mladinke posamezno, dvojice in mešane dvojice. Na prvenstvu je nastopilo 59 mladincev iz 22. klubov in 44 mladink iz 22. klubov. Mengšane so zastopali mladinci Rok Trtnik, Dejan Jokič, Aljaž Goltnik, Rok Grad, Mitja Zavec, Mark Šporar, Adam Rakun in Nik Lagoja in mladinke Katarina Stražar, Tara, Nika, Gaja in Vita Kobetič, Eva Šobar, Živa in Brina Markič. Tekmovanje so pričeli mladinci in mladinke posamezno. Po odigranih tekmah v predtekmovanju so nadaljevali tekmovanje do finala mladinci in mladinke dvojice, za njimi pa mešane dvojice do konca. Prvi dan tekmovanja so zaključili mladinci in mladinke posamezno, ki so igrali do osmine finala. V nedeljo so najprej igrali mladinci in mladinke posamezno do finala, tekmovanje pa so zaključili mladinci in mladinke dvojice do finala in na koncu še mladinci in mladinke posamezno.
objavljeno 29. 3. 2019

slika 24. februarja je bil v novi športni dvorani na Rakeku 3. OT R Slovenije za kadete in kadetinje. Nastopilo je 66 kadetov in 44 kadetov iz 24. slovenskih namiznoteniških klubov. Na turnirju je nastopilo 10 tekmovalk in tekmovalcev iz NTS Mengeš.
objavljeno 25. 2. 2019

slika 10.2. je bil v Kidričevem 3. OT R Slovenije za mladinke in mladince, na katerem je nastopilo 46 mladincev in 33 mladink iz 21. slovenskih namiznoteniških klubov. Mengšane je zastopalo 7 mladincev in 6 mladink.
objavljeno 18. 2. 2019

slika 26. in 27. januarja je bil v Murski Soboti zaključni turnir za ekipnega prvaka v kadetski konkurenci. Po predtekmovanjih se je na finalni turnir uvrstilo osem ekip kadetov in kadetinj. Na turnir sta se uvrstili tudi obe ekipi Mengša. V predtekmovanju je potekalo tekmovanje v dveh skupinah s štirimi ekipami. Prvi dve ekipi sta se uvrstili v finalni del tekmovanja za uvrstitev od 1. - 4. mesta. Tekmovalce sta vodila trenerja David Orešnik in Natalija Lužar.
objavljeno 28. 1. 2019
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122320 obiskovalcev