slika 26. in 27. januarja je bil v Murski Soboti zaključni turnir za ekipnega prvaka v kadetski konkurenci. Po predtekmovanjih se je na finalni turnir uvrstilo osem ekip kadetov in kadetinj. Na turnir sta se uvrstili tudi obe ekipi Mengša. V predtekmovanju je potekalo tekmovanje v dveh skupinah s štirimi ekipami. Prvi dve ekipi sta se uvrstili v finalni del tekmovanja za uvrstitev od 1. - 4. mesta. Tekmovalce sta vodila trenerja David Orešnik in Natalija Lužar.
objavljeno 28. 1. 2019

slika V Novem mestu se je 20. 1. zbralo 49 tekmovalk in tekmovalcev namiznega tenisa v kategoriji članov do 21 let in 92 mlajših kadetov in kadetinj. Iz Partizana Mengeš je v članski kategoriji nastopilo 6 tekmovalcev in 1 tekmovalka, pri mlajših kadetih pa sta nastopila 2 tekmovalca in 1 tekmovalka.
objavljeno 22. 1. 2019

slika 12. in 13. januarja je bil na Ravnah finalni turnir v ekipnem tekmovanju za mladinke in mladince, na katerega so se uvrstili mladinci Mengša z dvema ekipama in NTK Arrigoni, NTD Kajuh Slovan, NTK Kema, NTK Interdiskont, NTK Letrika in NTK Krka. Tekmovanje je v predtekmovanju potekalo v dveh skupinah, igrali so vsak z vsakim.
objavljeno 15. 1. 2019

slika Od 3. 1. do 5. 1 2019 je bil v Lignianu v Italiji močan mednarodni turnir za najmlajše (letnik 2007 in mlajši). Nastopale so regijske reprezentance Italije, Slovenijo pa sta zastopala Neža Pogačar Žun in Dejan Jokič, člana NTS Mengeš pod vodstvom trenerja Davida Orešnika. V ekipnem tekmovanju sta ekipo sestavljala tekmovalec in tekmovalka. Najprej sta se pomerila tekmovalca, nato tekmovalki, sledila je še igra dvojic Prvi dan sta Neža in Dejan najprej premagala ekipi Abrruzzo in Venetto s 3:0. V osmini finala sta premagala ekipo Lombardio in v četrt finalu ekipo Piemonte s 3:0. V polfinalu sta se pomerila s kasnejšima zmagovalcema turnirja ekipo Campania z rezultatom 1:2. V igri za tretje mesto sta premagala ekipo Puglia z 2:1 in na koncu prejela bronasto medaljo za osvojeno 3. mesto.
objavljeno 7. 1. 2019

slika V nedeljo, 16. decembra, so bili kvalifikacijski turnirji za državno ekipno prvenstvo v namiznem tenisu. Mengšani so nastopili z dvema ekipama kadetov in ekipo kadetinj. Tekmovalce sta spremljala David Orešnik in Nejc Erjavec.
objavljeno 18. 12. 2018
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122309 obiskovalcev