Ponoven pričetek vadbe v ŠD Partizan Mengeš


V prostorih ŠD Partizan z dnem 18.5.2020 ponovno pričenjamo z vso športno rekreacijo z izjemo fitnesa, vadbe v prostorih OŠ Mengeš trenutno še ne izvajamo.

Pri izvajanju športnih aktivnosti je potrebno upoštevati vsa navodila ministrstva, pristojnega za zdravje, in Nacionalnega inštituta za javno zdravje za preprečevanje okužbe z virusom SARS-CoV-2, ki so objavljena na spletni strani NIJZ
slika V Varaždinu na Hrvaškem je bilo 4. do 8. marca Evropsko prvenstvo za člane in članice do 21 let. V slovenski reprezentanci sta nastopili tudi Mengšanki Ana Tofant in Katarina Stražar.
objavljeno 11. 3. 2020

slika Na Rakeku je bilo 29. februarja in 1. marca državno prvenstvo za člane in članice posamezno, dvojice in mešane dvojice, na katerem je nastopilo 76 članov in 35 članic iz vseh slovenskih namiznoteniških klubov. Katarina Stražar je bila zlata in srebrna, Ana Tofan pa srebrna in bronasta.
objavljeno 4. 3. 2020

slika Na Rakeku je bil v nedeljo, 23. februarja, tretji odprti turnir za mladince in mladinke. Na turnirju je nastopilo 58 mladincev in 39 mladink iz vseh slovenskih namiznoteniških klubov. Za Mengeš so nastopili mladinci Aljaž Goltnik, Adam Rakun, David Grad, Andraž Maček, Jan Kromar, Rok Grad, Mitja Zavec in Jan Šobar. Pri mladinkah so nastopile Tara Kobetič, Gaja Kobetič, Brina Markič in Živa Markič.
objavljeno 26. 2. 2020
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122480 obiskovalcev