objavljeno 30. 6. 2017
slika V nedeljo, 17. junija, je bil ob zaključku ene od najuspešnejših namiznoteniških sezon že 26. tradicionalni družinski ping pong. Z veseljem je bilo pogledati zavzetost udeležencev družabno tekmovalnega srečanje že med ogrevanjem. Nastopilo je 29 ekip, ki so jih sestavljali tekmovalci otroci in njihovi starši. Ekipe so se v predtekmovalnih skupinah pomerile vsak z vsakim, (v predtekmovalnih skupinah.) najprej sta se srečala otroka, nato starša. Če je bil rezultat izenačen, je o zmagi odločal dvoboj dvojic.

objavljeno 29. 6. 2017
slika V Radljah ob Dravi je v lepi novi dvorani potekal zadnji turnir pod okriljem NTZS v namiznem tenisu za sezono 2016 – 2017. Na turnirju so se za pokale in medalje pomerili najboljši tekmovalci v kategoriji mlajših kadetov in kadetinj, kadetov in kadetinj, mladincev in mladink ter članov in članic. Po žrebu so se tekmovalci in tekmovalke pomerili na izpadanje od začetka do konca. Na turnir se je uvrstilo 14 tekmovalcev in tekmovalk iz Mengša in so bili kot najštevilčnejša ekipa nagrajeni z oprostitvijo plačila prijavnine (400 €).

objavljeno 20. 6. 2017
slika V počastitev občinskega praznika je namiznoteniška sekcija Partizana Mengeš 28. maja letos že šestnajstič organizirala tekmovanje v namiznem tenisu, letos pa že šestič memorialni turnir Simona Jenca, imenovan po dolgoletnem tekmovalcu in namiznoteniškem sodniku. Nastopilo je osemnajst tekmovalcev in ena tekmovalka.

objavljeno 19. 6. 2017
slika 27. maja je bil v Murski Soboti 2. TOP turnir Slovenije v namiznem tenisu za kadete in kadetinje. Na turnirju nastopi 24 najbolje uvrščenih igralcev na lestvicah NTZS. Razdeljeni so v tri kakovostne skupine, tekmovalci se pomerijo vsak z vsakim, tako vsak odigra sedem dvobojev.
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
 obiskovalcev