Ana zmagovalka med članicami U21


24. januarja je bil v Puconcih 2. odprti namiznoteniški turnir za člane in članice do 21 let in mlajše kadete in kadetinje.

slika

Med mlajšimi kadeti so Mengeš zastopali Aljaž Goltnik, David Grad, Dejan Jokič ter mlajši kadetinji Gaja Kobetič in Eva Šobar. Tekmovanje je potekalo v skupinah s štirimi igralci. Aljaž in Dejan sta se uvrstila v finalni del in se nato uvrstila med šestnajst, David pa je v tolažilni skupini osvojil 2. mesto. Gaja je bila tudi tokrat na stopničkah, osvojila je 3. - 4. mesto.

Pri članih do 21 let je Nejc Erjavec osvojil 9. do 12. mesto. Še uspešnejše so bile članice Nika Kobetič, Aleksandra Vovk in Ana Tofant, vse tri so se uvrstile v finalni del tekmovanja. Nika se je uvrstila med šestnajst. Žreb se je poigral, saj so se v polfinalu srečale na eni strani sestri Veronik iz Raven in Mengšanki Ana in Aleksandra. Med Korošicami je zmagala Nika Veronik, pri Mengšankah pa je bila uspešnejša Ana Tofant, ki je zmagala z rezultatom 4 : 3. V finalu je Ana gladko premagala Niko z rezultatom 4 : 0 in osvojila 1. mesto.

Čestitke!

objavljeno 13. 2. 2016
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122862 obiskovalcev