Aleksandra in Ana odlični med mladinkami


Na Ravnah je bil v nedeljo, 13.3.2016, tretji odprti turnir za mladince in mladinke v namiznem tenisu. Na turnirju so nastopili najboljši slovenski mladinci in mladinke. V mladinski kategoriji je nastopilo 6 mladincev in 2 mladinki iz NTS Mengeš.

slika

Po predtekmovanju v skupinah se je pet mladincev uvrstilo v finalni del tekmovanja med štiriindvajset najboljših, kjer so igrali na izpadanje. Nejc Erjavec in Aljaž Frelih sta se uvrstila na 5.-8. mesto, Bor Rutar na 9.-16. mesto in Tilen Šalja med 24 najboljših.

Odlično sta se odrezali Aleksandra Volk in Ana Tofant, ki sta do finala premagali vse nasprotnice in se pomerili v finalu. Aleksandra je zmagala z rezultatom 3:0 in osvojila 1. mesto, Ana pa je bila druga.

Na turnirju sta manjkali Katarina Stražar in Nika Kobetič, ker sta v Lignianu (Italija) igrali na močnem mednarodnem turnirju. Katarina se je uvrstila med osem najboljših, kar je ponovno lep mednarodni uspeh.

Vsi ti rezultati so dobra napoved za državno prvenstvo, ki ga bo NTS Mengeš organizirala 23. in 24. aprila v športni dvorani v Komendi. Vabimo vas, da si ogledate najboljše slovenske mladince in mladinke na tem tekmovanju.

objavljeno 17. 3. 2016
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122862 obiskovalcev