Občni zbor ŠD Partizana Mengeš


17. marca se je 84 članov društva zbralo na rednem občnem zboru. Izvolili so delovno predsedstvo in ostale organe), občni zbor je vodila Rika Binter.

slika

Predsednik društva Jože Mlakar je predstavil delo v preteklem letu 2015 na področju rekreacije in tekmovalnega športa. Člani vadijo v 28. vadbenih skupinah pod vodstvom strokovno usposobljenih vaditeljev. Tudi na rekreativnem področju se vključujejo v tekmovanja in dosegajo lepe rezultate. Najaktivnejši so igralci namiznega tenisa, badmintona in ženka košarka.


V tekmovalni šport je vključenih 51 udeležencev, od mlajših kadetov do članov. Članska ekipa sodeluje v 1.državni namiznoteniški ligi, mlajše kategorije pa dosegajo odlične rezultate na regijskem, državnem in mednarodnem nivoju.

Ekipa kadetinj in mladink je osvojila naslov državnih prvakinj, številna odličja pa so osvojili tudi na posamičnih tekmovanjih na državnem in mednarodnem nivoju.


Sprejeli so poročilo predsednika, finančno poročilo, (in) poročila NO in inventurne komisije.

Občni zbor so pozdravili gostje in čestitali za dosežene rezultate, predstavnik balinarskega društva Štefan Kovač, predsednica turističnega društva Zorka Požar in predsednik veteranske godbe Janez Ves. Župan občine Franc Jerič se je opravičil, ker je bila istočasno seja občinskega sveta.


Državne prvakinje so obdarili s skromnimi darili.


Po končanem občnem zboru se je nadaljevalo družabno srečanje ob tradicionalni klobasi, članicam društva pa so podarili nageljne za oba marčevska praznika.

objavljeno 24. 3. 2016
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122862 obiskovalcev