Na mladinskem TOP-u 5x na stopničkah


V nedeljo, 18.12.2016 je bil v Logatcu 1. TOP za mladince in mladinke v namiznem tenisu. Na turnirju je nastopilo pet mladincev in štiri mladinke iz NTS Mengeš.

slika

Pri mladincih je Aljaž Frelih po težji poškodbi dokazal svojo kvaliteto in potrdil sloves najuspešnejšega kadeta tudi v mladinski konkurenci. V 1. kakovostni skupini je osvojil 3. mesto, Nejc Erjavec pa je bil 6. V 2. kakovostni skupini je Tim Pavli osvojil 3. mesto, Bor Rutar v 3. skupini 2. mesto, Tim Šalja pa 5.mesto.

Med mladinkami je Ana Tofan izgubila samo dvoboj s klubsko soigralko Katarino Stražar in prepričljivo osvojila 1. mesto, Katarina Stražar pa je z dvema porazoma osvojila 3. mesto.
Nika Kobetič je v 2. skupini osvojila 4. mesto, Vita Kobetič pa v 3. skupini 5. mesto.


Ana Tofant je po uspehih na zadnjih tekmovanjih na lestvicah NTZS razvrščena na 1. mesto v kategoriji mladink, članic do 21 let in v članski kategoriji.


V letu, ki je za nami, so mengeški igralci in igralke osvojili laskave naslove na domačih tekmovanjih, v tujini in na evropskem prvenstvu. Zasluga za te rezultate gre tudi trenerski ekipi Davidu Orešniku, Gregorju Gostiši, Žigi Zupanu in Ožbeju Popelarju.

objavljeno 27. 12. 2016
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122862 obiskovalcev