Mengšani še naprej zmagujejo v namiznem tenisu


22. januarja je bil v Kidričevem 2. odprti turnir R Slovenije v namiznem tenisu za mlajše kadete in kadetinje ter člane in članice U21. V kategoriji mlajših kadetov in kadetinj je nastopilo 68 tekmovalcev, pri članih in članicah U21 pa 54 tekmovalcev iz 23. slovenskih klubov (iz Mengša 12 tekmovalcev).

slika

Pri mlajših kadetih se je ponovil finale s turnirja v Komendi, tokrat je zmagovalec postal Dejan Jokič, Aljaž Goltnik pa je osvojil 2. mesto, David Grad pa se je uvrstil med 16 najboljših.

Pri mlajših kadetinjah se je Gaja Kobetič maščevala za poraz v Komendi Sari Tokič, nečakinji Bojana Tokiča, in jo premagala z rezultatom 3:0.
V tolažilni skupini pa je zmagal nadobudni in borbeni Luka Jokič, Jan Šobar pa se je uvrstil med 16 najboljših.


V kategoriji članov U21 sta se Aljaž Frelih in Nejc Erjavec uvrstila med 12 najboljših, pri članicah pa je Ana Tofant v finalu premagala Leo Paulin iz Izole in osvojila turnir, Katarina Stražar, ki je nastopila malo bolna, se je uvrstila med 8 najboljših, Nika Kobetič pa med 16 najboljših.


Čestitke uspešnim tekmovalcem in tekmovalkam ter trenerjema Davidu Orešniku in Žigi Zupanu, ki sta tekmovalce uspešno vodila.

objavljeno 28. 1. 2017
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122862 obiskovalcev