Žur za starše


Starši otrok, ki obiskujejo treninge namiznega tenisa v ŠD Partizan Mengeš, so se v soboto, 21. januarja 2017, srečali na družabno-zabavno-tekmovalnem 'ponovoletnem' srečanju. Vsebino in program srečanja je pripravila Janja ob pomoči in sugestijah udeležencev srečanja.

slika

Za kulinarične dobrote sta poskrbela Urša in Janez, sladice in pecivo so spekle mame, ''Pivnica Adam Ravbar'' je podarila sodček piva, za aperitive ob sprejemu so poskrbeli očetje, skratka - nič ni manjkalo; lepo za oči in predvsem dobro za želodčke, DJ Vojko pa je poskrbel za primerno glasbo.

Vsi udeleženci so prinesli zanimiva darila. Vsakdo si je enega izbral in ga ostalim pokazal s pantomimo. Ob takšni predstavitvi daril so se zabavali, tako tisti, ki so predstavljali darilo, kot tisti, ki so skušali ugotoviti vsebino daril. Pantomimiki so bili tako dobri in duhoviti, da so udeleženci uganili kar vsa darila. Bilo je res zabavno.

Sistem tekmovanja je pripravila Janja tako, da so se srečale (z)mešane dvojice, Žiga je pripravil računalniški program za spremljanje rezultatov, žrebanje parov in žreb tekmovalnih parov pa je vodil Jože.


Program ponovoletnega žura za starše NTS Mengeš:
1. Registracija igralk in igralcev
2. Nabiranje ''korajže'' - degustacija
3. Žrebanje parov za vsak krog posebej
4. Razglasitev rezultatov in podelitev priznanj


Odigrali so 5 krogov. Vsak krog sta igrala druga dva ''partnerja'', pogoj je bil, da ista tekmovalca lahko igrata le v enem krogu in da mož in žena ne moreta sestavljati ekipe. Po petih odigranih krogih so odigrali še super finalni krog, kjer so se najboljši pomerili med sabo.

Sledila je razglasitev priznanj parom za največ osvojenih točk, za nekaj manj osvojenih točk, pa tudi za najbolj prikupen, ljubek, divji, inovativen, sexi, pocukran, zabaven, mišičast, usklajen, vesel, atletski, fair play in najbolj srečen par.


Po podelitvi priznanj pa je za druženje in veselo razpoloženje poskrbel Matej s frajtonarico.
Soglasno so sprejeli odločitev, da žur staršev postane tradicionalno srečanje.

objavljeno 3. 2. 2017
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122862 obiskovalcev