Državno prvenstvo v namiznem tenisu za člane in članice


4. in 5. marca je bilo v Puconcih državno prvenstvo za člane in članice posamezno, dvojice in mešane dvojice, udeležilo se je 52 članov in 36 članic iz 20. slovenskih klubov, med njimi iz Mengša 8 tekmovalcev.

slika

Mengeš so zastopali: Tim Pavli, Nejc Erjavec, Klemen Jazbič, Andraž Avbelj, Aljaž Frelih, Ana Tofant, Katarina Stražar in Nika Kobetič. Naša zelo mlada ekipa se je uspešno kosala s starejšimi tekmovalci in tekmovalkami.


Pri članih so se v finalni del tekmovanja uvrstili Klemen Jazbič, Andraž Avbelj in Aljaž Frelih. Klemen se je za uvrstitev v polfinale srečal s slovenskim najboljšim mladim tekmovalcem, kasnejšim zmagovalcem Darkom Jorgičem in osvojil 5.-8. mesto.


Dekleta v zadnjem času nimajo sreče pri žrebu, tokrat sta se Ana Tofant in Katarina Stražar srečali že v četrtfinalu. Katarina je po dramatični borbi zmagala z rezultatom 4:3, zadnji set na razliko 12:10 in na koncu osvojila 3.-4. mesto.


Katarina in Ana sta v tekmovanju dvojic prav tako osvojili 3.-4. mesto. Ana Tofant je s soigralcem Timom Šviligojem, ki tekmuje v tujini, osvojila 2. mesto.

objavljeno 7. 4. 2017
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122862 obiskovalcev