Mengšani osvajajo naslove državnih prvakov


Gaja Kobetič je postala državna prvakinja med posameznicami, igralca Dejan Jokič s soigralcem Aljažem Goltnikom pa sta postala državna prvaka v igri dvojic.

slika

25. in 26. marca je bilo v Cerknici državno prvenstvo v namiznem tenisu za mlajše kadete in kadetinje posamezno in dvojice. Nastopilo je 54 mlajših kadetov in 32 mlajših kadetinj iz 20. slovenskih namiznoteniških klubov. Mengeš je zastopalo 5 mlajših kadetov in 4 mlajše kadetinje. Igralci in igralke Mengša so dokazali, da spadajo med najboljše igralce v Sloveniji. Po igranju v skupinah, kjer se pomerijo vsak z vsakim, so se v finalni del tekmovanja uvrstili David Grad, Dejan Jokič, Jan Šobar in Aljaž Goltnik. Tokrat je igralcem ponagajal žreb, saj sta se Dejan in Aljaž pomerila že v polfinalu, kjer je zmagal Dejan, ki pa je v finalu izgubil z Mihaelom Kocjančičem s 3:0.


Pri dekletih so se v finalno tekmovanje uvrstile Neža Pogačar Žun, Brina Markič in Gaja Kobetič. Gaja Kobetič je potrdila vlogo favoritinje in osvojila naslov državne prvakinje.


Rezultati:

Mlajši kadeti posamezno:
2. mesto Dejan Jokič
3. - 4. mesto Aljaž Goltnik
9. – 16. mesto David Grad

Mlajši kadeti dvojice:
1. mesto Dejan Jokič – Aljaž Goltnik

Mlajše kadetinje posamezno:
1. mesto Gaja Kobetič
9. - 16. mesto Brina Markič

Mlajše kadetinje dvojice:
2. mesto Kaja Kobetič – Nuša Kadiš

objavljeno 9. 4. 2017
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122862 obiskovalcev