EP za mlade (Portugalska 2017)


Namiznoteniški igralci tudi med poletjem ne počivajo, od 14. do 23. julija je v Guimaraes (Portugalska) potekalo evropsko prvenstvo za mlade.

slika

14. člansko slovensko mladinsko reprezentanco so sestavljali tudi štirje Mengšani: Tara Kobetič, Katarina Stražar, Ana Tofant in Aljaž Frelih. Najboljši ekipni rezultat so dosegle mladinke (Ana Tofant, Katarina Stražar, Aleksandra Vovk in Gaja Mavri), ki so osvojile končno 7. mesto; Aljaž je bil z ekipo mladincev na koncu 15., Tara pa se je s kadetinjami uvrstila na 24. mest. V kategoriji posamezno sta se najbolje odrezali mladinki Ana Tofant (med 32) in Katarina Stražar (med 64); za Ano je to zadnje mladinsko prvenstvo, za Katarino pa prvo leto v kategoriji U18.

Konec avgusta v Franciji poteka tradicionalno ""neuradno evropsko prvenstvo za najmlajše v namiznem tenisu"". V slovenskem dresu nastopa tudi naš igralec David Grad. Želimo mu uspešne nastope.

V septembru bosta potekala dva mednarodna turniraja za mlade (U15 in U18) na Hrvaškem (Varaždin) in v Sloveniji (Otočec). V okviru slovenske reprezentance se ju bodo udeležili tudi mlade Mengšanke in Mengšani. Vsem želimo obilo lepih izkušenj, dobrih dvobojev in seveda kopico zmag!

objavljeno 21. 9. 2017
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122862 obiskovalcev