2 Evropsko in OP Slovenije ter Hrvaške


V nedeljo, 17.9., se je v Luksemburgu končalo ekipno Evropsko prvenstvo za člane in članice. Evropski prvaki so postali Nemci, pri dekletih pa Romunke. To Evropsko bo za Slovenijo prav gotovo zapisano z zlatimi črkami v zgodovino našega športa. Za senzacijo so poskrbeli člani (Bojan, Darko, Deni in Jan), ki so pod taktirko selektorja Jožeta Urha prišli do BRONA! Dekleta pa so se okitila z ZLATOM!

slika

Alex, Manc, ter naši članici Ana TOFANT in Katarina STRAŽAR so pod vodstvom Vesne Ojsteršek nanizale 6 zaporednih zmag in postale zmagovalke divizije Challenge, ter zasedle končno 17. mesto.


V septembru sta potekala tudi dva močna mednarodna prvenstva: Varaždin (HRV) in Otočec (SLO). Na obeh tekmovanjih so tudi naši mladi namiznotenisači branili slovenske barve. Kar 7 jih je nastopalo na Otočcu, med najboljših 32 pa sta se uvrstili Katarina in Ana.


Od 26.9.do 5.10. poteka Evropsko prvenstvo za invalide (EPINT) v Laškem. Naš Luka Trtnik (kategorija 7) je unovčil 1 zmago in moral 2x priznati premoč. S tem je zasedel končno 17. mesto v Evropi.
BRAVO LUKA!

objavljeno 1. 10. 2017
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122862 obiskovalcev