Uspešen začetek ligaškega tekmovanja


1.članska ekipa, za katero igrajo Andraž Avbelj, Klemen Jazbič in David Orešnik, tekmuje v 1. slovenski namiznoteniški ligi. V 1. krogu se je 1. ekipa srečala z ekipo iz Murske Sobote. Po napetem in dramatičnem poteku so slavili Mengšani z rezultatom 5 : 4. Dvoboj so odigrali v dvorani ŠD Partizan Mengeš.

slika

Ekipa Cornilleau Mengeš 2 pa v letošnji sezoni nastopa v 2. slovenski namiznoteniški ligi. Za ekipo igrajo Nejc Erjavec, Aljaž Frelih, Tim Pavli in od jeseni tudi novi član Rok Trtnik. V prvem krogu so gostovali na Rakeku in v Logatcu. Vsi Mengšani so še mladinci, proti izkušenim igralcem iz Rakeka so izgubili z rezultatom 1:5, čeprav so se kar trije dvoboji tesno končali z rezultatom 2:3. V drugem dvoboju so se nato pomerili z ekipo Logatca in jih premagali z rezultatom 5:0.


Ekipa Cornilleau Mengeš 3 igra v Gorenjski namiznoteniški ligi. V prvem krogu so se srečali z ekipo PPE Erpo sistemi. Srečanje je bilo v dvorani ŠD Partizan Mengeš 9. 10. 2017. Mengšani so igrali v postavi: Mitja Zavec, Bor Rutar, Matej Prezelj, Javor Zavec, Rok Grad in zmagali z rezultatom 7:3.

objavljeno 20. 10. 2017
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122862 obiskovalcev