Mengšani ponovno na stopničah


V soboto in nedeljo, 23., in 24. marca je bilo v Ljubljani 22. državno prvenstvo za mlajše kadete in kadetinje posamezno in dvojice. Na tekmovanju je nastopilo devet tekmovalcev in tekmovalk NTS Mengeš, ki so bili ponovno zelo uspešni.

Na tekmovanju je nastopilo 64 mlajših kadetov in 40 mlajših kadetinj iz dvajsetih klubov iz vse Slovenije.slika

Najprej je tekmovanje potekalo v skupinah s po štirimi tekmovalci, ki so igrali vsak z vsakim. Prvo in drugo uvrščeni sta se uvrstila v finalni del tekmovanja, tako so se pri fantih štirje Mengšani uvrstili v finalni del tekmovanja. Bor Rutar in Tim Pavli sta se uvrstila na 5. – 8. mesto, Matej Prezelj in Peter Topič pa sta se uvrstila med 16 najboljših.

Pri dekletih sta se v finalne del uvrstili Nika Kobetič in Katarina Stražar, ki je osvojila 3. mesto, kar je imeniten uspeh, ki si zasluži vse čestitke.

Še uspešnejši so bili mengeški tekmovalci v tekmovanju dvojic, kjer so igrali na izpadanje od začetka do konca. Katarina Stražar je s soigralko Nušo Bolte iz Križ osvojila 2. mesto, enako uspešen pa je bil tudi Tim Pavli, ki je s soigralcem Aljažem Frelihom iz Ljubnega osvojil 2. mesto. Bor Rutar in Peter Topič sta osvojila 5. - 8. mesto, Tilen Šalja in Matej Prezelj pa sta se uvrstila med 16 najboljših. Čestitke.


Vse ljubitelje bele žogice vabim, da si ogledate najboljše kadete in kadetinje na 22. državnem prvenstvu, ki ga organiziramo 20. in 21. aprila v športni dvorani v Cerkljah na Gorenjskem.

objavljeno 30. 3. 2013
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122862 obiskovalcev