Kondicijske priprave v Kranjski Gori 2018


Tudi letos smo kondicijske priprave že tradicionalno začeli v Kranjski Gori. Skupno se je priprav udeležilo 44 igralk in igralcev, ter štirje trenerji v dveh skupinah.

slika

Prva skupina je imela priprave od 28. do 31. julija in je štela 23 mladih namiznotenisačev, priprave so vodili trenerja David in Natalija ter pomočnica trenerja Sara. Poudarek je bil na osnovni kondicijski pripravi, specialni namiznoteniški pripravi in na "teambuildingu".

Vsi mladi (tudi devet novincev) so bili zelo zadovoljni in vsestranska angažiranost trenerjev je pomagala, da so priprave uspešno zaključene in da se delo sedaj nadaljuje v klubu za zelenimi mizami.


Druga skupina je bila na pripravah od 1. do 5. avgusta in je štela 21 igralk in igralcev, predvsem starejših članov NTS Mengeš. Drugo skupino priprav so vodili trenerji David Orešnik, Gregor Gostiša in Žiga Zupan.
Tudi oni so imeli največ poudarka na bazični pripravi, vzdržljivosti, moči in teambuildingu.Po končanih kondicijskih pripravah v Kranjski Gori se je delo nadgrajevalo v klubu čez celoten avgust v sodelovanju s sosednjimi klubi in klubi v tujini (Hrvaška, Italija, Nemčija).
Priprave so bile naporne, vendar so jih igralci opravili na zelo visokem nivoju in prav ta segment NT sezone je še kako pomemben za kvalitetno delo v nadaljevanju, brez težav lahko trdim, da je pred nami dolga, a uspešna sezona.

objavljeno 15. 8. 2018
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122862 obiskovalcev