Kadeti uspešni na kvalifikacijah za državno prvenstvo v NT


V nedeljo, 16. decembra, so bili kvalifikacijski turnirji za državno ekipno prvenstvo v namiznem tenisu. Mengšani so nastopili z dvema ekipama kadetov in ekipo kadetinj. Tekmovalce sta spremljala David Orešnik in Nejc Erjavec.

slika

Prva ekipa je osvojila prvo mesto in se uvrstila med osem najboljših na finalni turnir, na katerem bodo prvi favoriti za osvojitev naslova državnih prvakov. Tekmovali so v Ljubljani, ekipo so sestavljali Dejan Jokič, Luka Jokič, Aljaž Goltnik in David Grad. Najprej so se pomerili z ekipo Kajuh Slovan in jih premagali s 5:0, v drugem krogu so premagali ekipo B2 iz Kranja in zmagali z rezultatom 5:0, z enakim rezultatom so v tretjem krogu premagali s 5:0 ekipo Vesne iz Zaloga, v zadnjem krogu pa so premagali tudi ekipo Savinja z rezultatom 5:1.
Druga ekipa je osvojila tretje mesto, tekmovali so v Zalogu. Za ekipo so nastopili mlajši kadeti Adam Rakun, Jan Šobar, Nik Lagoja, Timotej Jerina in Jan Kroma, ki so predvsem nabirali izkušnje na tako pomembnem tekmovanju. Ekipo Savinja 2 so premagali s 5:1 in ekipo Krka Novo Mesto enako s 5:1, izgubili pa so z ekipo Vesna 1 z 0:5 in z Logatcem z 1:5.

objavljeno 18. 12. 2018
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122862 obiskovalcev