Kadetinje NTS Mengeš državne prvakinje, kadeti drugi


26. in 27. januarja je bil v Murski Soboti zaključni turnir za ekipnega prvaka v kadetski konkurenci. Po predtekmovanjih se je na finalni turnir uvrstilo osem ekip kadetov in kadetinj. Na turnir sta se uvrstili tudi obe ekipi Mengša. V predtekmovanju je potekalo tekmovanje v dveh skupinah s štirimi ekipami. Prvi dve ekipi sta se uvrstili v finalni del tekmovanja za uvrstitev od 1. - 4. mesta. Tekmovalce sta vodila trenerja David Orešnik in Natalija Lužar.

slika

Kadeti
Za ekipo Mengša so igrali Aljaž Goltnik, Dejan Jokič, Luka Jokič in David Grad. V predtekmovanju so Mengšani premagali ekipo NTK Muta z rezultatom 5:2, v drugem krogu ekipo NTK Vesna s 5:1 in v tretjem krogu NTK Arrigoni s 5:2 in osvojili 1. mesto.
V finalnem delu za uvrstitev na 1. - 4. mesto so premagali NTK Savinjo s 5:3. Odločilni dvoboj z ekipo NTK Interdiskont so tesno izgubili s 4:5 in na koncu osvojili 2. mesto.

Kadetinje
Za ekipo Mengša so igrale Gaja Kobetič, Brina Markič, Živa Markič in Neža Pogačar Žun. V predtekmovanju so se v prvem krogu pomerile z ekipo NTK Savinja in zmagale s 5:0, v drugem krogu so premagale NTK Sobota s 5:2, v tretjem krogu so v napetem in izenačenem dvoboju premagale NTK Letriko iz Vrtoljbe, osvojile so 1. mesto.
V finalnem delu za uvrstitev na 1. - 4. mesto so premagale NTK Kemo s 5:1 in NTK Interdiskot s 5:2, osvojile so naslov državnih prvakinj.

objavljeno 28. 1. 2019
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122862 obiskovalcev