Gaja in Aljaž zmagovalca 3. OT za kadete


24. februarja je bil v novi športni dvorani na Rakeku 3. OT R Slovenije za kadete in kadetinje. Nastopilo je 66 kadetov in 44 kadetov iz 24. slovenskih namiznoteniških klubov. Na turnirju je nastopilo 10 tekmovalk in tekmovalcev iz NTS Mengeš.

slika

Kadeti:
Od sedmih kadetov so se po igranju v predtekmovanju v skupinah v finalni del tekmovanja uvrstili David Grad, Adam Rakun, Dejan Jokič, Jan Kromar in Aljaž Goltnik. Po pričakovanju sta se najbolje uvrstila Dejan Jokič in Aljaž Goltnik. Dejan Jokič je tesno izgubil z rezultatom 2:3 z Juretom Smodišem iz Keme in se uvrstil na 5.-8. mesto, odličen pa je bil Aljaž Goltnik, ki je do finala gladko premagal vse nasprotnike, v finalu pa je premagal Jana Lipiča iz Keme z rezultatom 3:1 in postal zmagovalec turnirja.

Kadetinje:
Nastopile so Gaja Kobetič in Brina ter Živa Markič. Vse tri so se uvrstile v finalni del tekmovanja. Brina in Živa sta na koncu osvojili 9.-16. mesto. Odlično je igrala Gaja Kobetič, najprej je premagala Mio Stajnko iz Vesne, v četrtfinalu Tino Cafuta iz Mute, v polfinalu pa prvo nosilko Nušo Kadiš iz Interdiskonta. V finalu se je pomerila s Saro Tokič iz Letrike, premagala jo je z rezultatom 3:1 in osvojila prvo mesto.


Dobri rezultati so napoved za uspešno igranje na državnem prvenstvu, ki ga bomo tudi tokrat 6. in 7. aprila organizirali v športni dvorani v Komendi.

Tekmovalce so vodili David Orešnik, Natalija Lužar in Nejc Erjavec.

Čestitamo!

objavljeno 25. 2. 2019
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122862 obiskovalcev