1. TOP za člane in članice v namiznem tenisu


Mengšani in Mengšanke odlični na 1. TOP R Slovenije v namiznem tenisu. Katarina Stražar je osvojila zlato odličje, Ana Tofant pa bronasto odličje. Na stopničkah so bili še Tara Kobetič, Rok Trtnik, Aljaž Frelih in Nejc Erjavec.

slika

Tekmovanje je bilo 8. decembra na Ravnah na Koroškem. Nastopili so najbolje uvrščeni člani in članice na uradnih lestvicah NTZS. Na tekmovanje so se uvrstili štirje člani in tri članice NTS Mengeš, uvrščeni so bili v tri kakovostne skupine z osmimi tekmovalci.

Pri članih je v prvi kakovostni skupini tekmoval Andraž Avbelj in osvojil 8. mesto. Rok Trtnik in Aljaž Frelih sta tekmovala v drugi kakovostni skupini. Rok Trtnik je osvojil 1. mesto, Aljaž Frelih pa 3. mesto. Nejc Erjavec je v tretji skupini osvojil 3. mesto.

Pri članicah sta v 1. kakovostni skupini tekmovali Katarina Stražar in Ana Tofant. Premočno je zmagala Katarina Stražar, ki je premagala vse nasprotnice. Ana Tofant je v klubskem dvoboju izgubila s Katarino Stražar in Aleksandro Vovk in osvojila 3. mesto. Tara Kobetič je v drugi skupini izgubila en dvoboj, druge pa zmagala in osvojila 1. mesto.


Rezultati člani:
1. skupina:
8. mesto: Andraž Avbelj

2. skupina:
1. mesto: Rok Trtnik
3. mesto: Aljaž Frelih

3. skupina:
3. mesto: Nej Erjavec

Rezultati članice:
1. skupina:br /> 1. mesto: Katarina Stražar
3. mesto: Ana Tofant

2. skupina:
1. mesto: Tara Kobetič

objavljeno 11. 12. 2019
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122862 obiskovalcev