Ekipno državno prvenstvo v namiznem tenisu za kadete


10. in 11. januarja je bilo na Muti državno prvenstvo za kadete in kadetinje. V finalni del tekmovanja sta se uvrstili ekipi kadetinj in kadetov NTS Mengeš.

slika

V predtekmovanju so igrali v dveh skupinah. Prvouvrščeni ekipi sta se uvrstili v finalni del za uvrstitev od 1. do 4. mesto, tretja in četrta skupina pa za uvrstitev od 5. do 8. mesta.

Za ekipo kadetov NTS Mengeš so igrali David Grad, Jan Kromar, Luka Jokič, Andraž Maček in Timotej Jerina.

V predtekmovanju so se pomerili z ekipo ŠD SU Novo mesto in izgubili z rezultatom 2 : 5, ekipo NTD Kajuh Slovan so premagali z rezultatom 5 : 0 in izgubili z rezultatom 0 : 5 in se uvrstili v skupino za uvrstitev na 5. do 8. mesto.

Premagali so NTK Vesna z rezultatom 5 : 0, NTK Krka z rezultatom 5 : 3 in osvojili 1. mesto v tolažilni skupini, kar pomeni končno 5. mesto.

Za mlado ekipo NTS Mengeš so igrale Neža Pogačar Žun, Maruša Vrhovnik, Pika Gorenc in Mihaela Stoilkovska.

V predtekmovanju so se pomerile z ekipo NTK Letrika in izgubile z rezultatom 2 : 5, NTK Fužinar Interdiskont jih je premagal z rezultatom 5 : 0. Uvrstile so se v tolažilno skupino za uvrstitev na 5. do 8. mesto. NTK Kema jih je premagala z rezultatom 5 : 2 in NTD Kajuh Slovan z rezultatom 5 : 2. Osvojile so 8. mesto. Za mlade igralke je velik uspeh, da so se uvrstile na finalni del tekmovanja, saj so še vse mlajše kadetinje, tri igralke pa so začele trenirati v začetku letošnje sezone.

objavljeno 15. 1. 2020
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122862 obiskovalcev