Ekipno državno prvenstvo v namiznem tenisu za mladince


Ekipa mladink je osvojila drugo mesto, mladinci so bili četrti. V Izoli je bil 18. in 19. januarja finalni turnir ekipnega prvenstva v NT za mladince in mladinke.

slika

Za ekipo mladincev so igrali Aljaž Goltnik, Mitja Zavec, Rok Grad, Dejan Jokič. V predtekmovanju so premagali ekipo NTK Kema z rezultatom 5 : 1, NTK Logatec z rezultatom 5 : 2 in izgubili z ekipo ŠD SU Novo mesto 2 : 5. Uvrstili so se v skupino za osvojitev 1. do 4. mesta. Ekipa NTK Fužinar Interdiskont jih je premagala z rezultatom 5 : 2, ekipa NTK Savinja pa z rezultatom 5 : 3. Osvojili so končno 4. mesto.

Za ekipo mladink so igrale Tara Kobetič, Gaja Kobetič, Živa Markič, Brina Markič in Eva Šobar. NTK Letrika so premagale z rezultatom 5 : 2, ekipo NTK Savinja z rezultatom 5 : 4, z ekipo Arrigoni so izgubile z rezultatom 2 : 5. Uvrstile so se v skupino za osvojitev 1. do 4. mesta. Premagale so NTK Fužinar Interdiskon z rezultatom 5 : 3, NTD Kajuh Slovan z rezultatom 5 : 4 in NTK Letrika z rezultatom 5 : 2 in osvojile 2. mesto.

Čestitamo igralcem in igralkam, trenerjema Davidu Orešniku in Žigi Zupanu ter pomočniku trenerja Javorju Zavcu, ki so jih vodili na tekmovanju.

objavljeno 22. 1. 2020
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122862 obiskovalcev