6. zaključni Alpe-Adria


Logatec je v soboto, 8.6.2013, gostil zaključni turnir Alpe-Adria. Tekmovanja se je udeležilo 13 tekmovalcev in tekmovalk iz NTS Mengeš, vodila sta jih trenerja Tomaž Prezelj in David Orešnik.

slika

Pri mlajših dekletih U-10 je zmagovalka postala Tara Kobetič, na stopničkah za 3.-4. mesto pa sta stali še Vita in Gaja Kobetič. Tara je s tem postala prvakinja v skupnem seštevku šestih turnirjev, Vita pa vice-prvakinja.

Naslov zmagovalke v kategoriji deklet U-12 je šel v roke Katarine Stražar, prav tako je postala skupna prvakinja. 3.-4. mesto sta si razdelili Sara Stražar in Nika Kobetič. Nika je v skupnem seštevku osvojila 3. mesto. V močni konkurenci deklet je nastopala še Nina Agapito.

Ana Tofant je na zaključnem turnirju zopet blestela in prišla do zmage v U-15. V skupnem seštevku pa osvojila 2. mesto.

Fantje so se borili po kategorijah: v U-10 je Janez Popelar osvojil 3.-4. mesto; v U-12 sta tekmovala Matej Prezelj in Tilen Šalja. Konkurenca je bila premočna za oba, nabrala pa sta si nekaj prepotrebnih izkušenj. V U-15 sta nastopila Nejc Erjavec in Tine Zajc. Tine je žal ostal v skupini, Nejcu pa je uspela še ena odlična uvrstitev. Z 2. mestom je ohranil vodstvo v skupnem seštevku in zopet stal na najvišji stopnički.

Čestitke celotni ekipi!

objavljeno 14. 6. 2013
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122862 obiskovalcev