Finale ŠŠD tekmovanja 2012-2013


V četrtek, 30.5.2013, je na Muti potekalo Finalno šolsko tekmovanje v namiznem tenisu. Tekmovanja so se udeležili tudi naši mladi tekmovalci. Branili so »šolske barve« osnovnih šol, ki jih obiskujejo; kot ekipa pa postali najuspešnejša regija v Sloveniji.

slika

V kategoriji fantov 1.-5. razreda (do 80 točk pri NTZS v pretekli sezoni) je Janez Popelar (OŠ Preserje pri Radomljah) osvojil 1. mesto. Tine Zajc (OŠ Preserje pri Radomljah) si je pri fantih 6.-9. razreda priboril 3. mesto. V kategoriji deklet 1.-5. razreda (do 80 točk) je Tara Kobetič (OŠ Rodica) osvojila 1. mesto, sestra Vita pa 3. mesto. Pri dekletih 6.-9. (do 80 točk) je Nika Kobetič (OŠ Rodica) postala prvakinja, brez izgubljene tekme skozi vsa šolska tekmovanja, Sara Stražar (OŠ Trzin) pa je v isti kategoriji bila 4. V kategoriji deklet absolutno je 3. mesto osvojila Ana Tofant (OŠ Vodice) na 6. mestu pa ji je sledila Katarina Stražar (OŠ Preserje pri Radomljah).

Učence in učenke je na finalu vodil klubski trener in mentor namiznoteniških krožkov na več osnovnih šolah po domžalski regiji David Orešnik. Tekmovanje je v objektiv kamere ujel Lojze Popelar, ki za čudovite fotografije zasluži vse pohvale in zahvale.

Vsem tekmovalcem (tudi tistim iz predhodnih šolskih tekmovanj) in njihovim mentorjem čestitamo in jim želimo veliko uspehov tudi v prihodnjem šolskem letu.

objavljeno 14. 6. 2013
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122862 obiskovalcev