22. Družinski ping pong


Malo pred 9. uro zjutraj je bila dvorana ŠD Partizan nabito polna. Za to so poskrbeli mladi člani namiznoteniške sekcije, ki so se v paru s starši ogrevali za tekmovanje. Pravila so pogojevala, da v ekipi nastopata otrok in starš, z malo kompromisa pa so nekateri otroci bili »posvojeni«. Najprej sta med seboj tekmovala otroka, nato starša, če pa je bil rezultat izenačen, je sledila še igra dvojic. Za nemoten potek tekmovanja sta skrbela Jože Mlakar in Žiga Zupan.
Prijavilo se je kar 26 ekip, ki so tekmovale v osmih skupinah. Najprej je potekalo razigravanje po skupinah. Drugi del je bil na izpadanje: finalni del s 16. ekipami in tolažilni z 10.

slika

V tolažilni skupini sta si 3.-4. mesto razdelili ekipi Goltnik (Aljaž in oče Rafko) in Kobetič 2 (Gaja in mati Janja). 2. mesto je skupaj z očetom osvojil Mitja Zavec, 1. mesto pa so osvojili »bratje Popelar«, za katere je namesto očeta igral najstarejši brat, mlajša Ožbej in Janez pa sta se menjavala.
V finalni skupini je zmaga zasluženo šla v roke ekipi A je to za katero sta igrala Nejc in oče Janez Erjavec. 2. mesto sta osvojila Nika in Leon Kobetič, 3.-4. mesto pa ekipi Rutar (Bor in oče Janez) in T&T (Tilen in oče Femi Šalja).

Letošnje že 22. družinsko srečanje je zaznamovala izjemna udeležba, izenačenost ekip in številni aplavzi. Podelitvi priznanj najboljšim ekipam je sledila lepa gesta vodstva kluba, ki je podelilo sladke nagrade vsem udeležencem MASTERS turnirja v Velenju. Primeren trenutek je bil izkoriščen še za podelitev priznanj najboljšim v končnem seštevku za klubsko lestvico. Kar 55 otrok je čez celo leto sodelovalo v treh tekmovalnih skupinah. Prehodni pokal za najboljšega igralca je že tretje leto zapored prejel Nejc Erjavec.
Praznih rok niso ostali niti Jože Mlakar, Dušan Osolin, Žiga Zupan, Tomaž Prezelj in David Orešnik. Otroci in starši so jih obdarovali za ves trud, ki ga vlagajo v vsestransko klubsko dejavnost.

Ko se je tekmovanje zaključilo na najlepši možni način, je zaživela športna ploščad pred društvom. »Gril mojstra« Tone in David sta skrbela za pogostitev, druženje pa je trajalo do večernih ur.

objavljeno 15. 6. 2013
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122862 obiskovalcev