Katarina Sloveniji priigrala dve medalji


Od 3.–5. januarja je bilo v Budimpešti tradicionalno mednarodno prvenstvo Madžarske za mlajše kadetinje Joola Mini Cadet open 2014. V spremstvu Davida Orešnika in Mateja Petarja so državni grb branile štiri mlajše kadetinje in štirje mlajši kadeti.

slika

V ekipnem delu tekmovanja je blestela Mengšanka Katarina Stražar, ki je bila v slovenski reprezentanci najuspešnejša. Skupaj s soigralko Leo Paulin iz Izole sta v kvalifikacijah gladko premagali vse ekipe, v finalnem delu pa sta najprej premagali ekipo Baden – Muilheim s 3 : 0, nato Bavarian TTA s 3 : 1 in ACS Dumbravita prav tako s 3 : 1. V finalu sta s prvima nosilkama iz Madžarke izgubili s 3 : 1 in osvojili odlično 2. mesto. Tako je talentirana Katarina blestela v ekipnem delu, saj je bil njen izkupiček zmag in porazov 8 : 1.

Katarina je nadaljevala z odličnimi igrami tudi v tekmovanju med posameznicami. Najprej je s 3 : 0 premagala Bavarko Sophio Deichert, nato pa še v osmini finala domačinko Anito Drabant. V četrtfinalu, ki je odločal o nosilkah medalj, je Katarina odigrala vrhunsko in s 3 : 0 premagala Gaio Monfardini. V polfinalu je morala priznati premoč domačinki Harasztovich, ki je na koncu osvojila 1. mesto, Katarina pa je osvojila bronasto medaljo.

Vse čestitke za uspešen start v leto 2014 Katarini Stražar in trenerju Davidu Orešniku.

objavljeno 7. 1. 2014
Napovednik:
    Trenutno ni napovedanih aktualnih dogodkov.


Stran je do sedaj obiskalo:
122862 obiskovalcev